Anastasija i BregA
Printscreen
Anastasija i BregA

Printscreen

Foto: Printscreen

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović sa poslednjim danima februara snimila je prvi spot za svoj album prvenac. Iako je zbog problema koje je imala kada je pesma "Heroina" procurela u javnost u roku od 72 sata napravila lirik-video i objavila pesmu rekordno brzo, svoje fanove će spotom za pomenutu pesmu obradovati tokom narednih meseci.

Anastasija Ražnatović

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Kako saznaje "Super TV", Anastasija je za numeru "Volim te", koja treba da izađe sledeće nedelje, ekranizaciju spota uradila u domu proslavljenog muzičara Gorana Bregovića.

Goran Bregović

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Veliki tim je radio na realizaciji ovog spota. Skoro sto ljudi je svakodnevno radilo na pripremi za spot koji Anastasija sa nestrpljenjem iščekuje da predstavi publici. Članovi produkcije su za određene kadrove za ovaj spot kontaktirali s Bregovićevim agentom koji je bez problema odlučio da iznajmi prostor. Inače, to je jedna od kuća u kojoj Bregović tokom godine živi kada nije u Francuskoj. Čitav dan Anastasija je provela u Breginoj kući gde je snimila neke od najzanimljivijih kadrova. Vila pored velikog dvorišta, izuzetno je opremljena iznutra. Tako se u njoj nalazi spa-centar, ali i deo teretane, kao i bioskop gde članovi porodice muzičara često uživaju - objašnjava izvor upućen u čitavu priču.

Anastasija Ražnatović

Printscreen/"Daily Mail"

Foto: Printscreen/

Cena jednog dana iznajmljivanja ovog velelepnog zdanja je oko 2.000 evra. Pored ove vile, Bregović u svom vlasništvu poseduje više do pet nekretnina koje iznajmljuje za razne produkcijske potrebe. Od snimanja reklama, filmova, do realizacije spotova i serija.

Komentari (2)

zagondzija

23.03.2020 19:27

Bezi curice kome pada napamet tvoj spot kumim te bogom narod umire kao na traci ti se zaludjujes nekakvim spotom i nabrajanjem ko moja baba

zagondzija

23.03.2020 21:00

@zagondzija - Zasto minus?da nisam nesto lose rekao ili slucajno pogresio???