Kaja Ostojić se tri puta razvodila, a ovo je prvi muž, čuveni "Sova" koji je više puta hapšen, sa kojim je sa samo 19 godina dobila ćerku Nikolinu! (FOTO/VIDEO)
alo.rs

Ljubavni život Kaje Ostojić oduvek je bio u epicentru javnosti, s obzirom na to da je bio turbulentan i da se tri puta razvodila.

U prvi brak pevačica je stupila sa samo 19 godina, sa Nikolom Dragojlovićem, koji je važio za opasnog momka i koji je hapšen zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci i napada na službeno lice.

Iz braka sa Nikolom ima ćerku Nikolinu.

Kaja Ostojić

printscreen

Kaja Ostojić, Foto: printscreen

- Imala sam jednu pravu tradicionalnu srpsku svadbu. Hotel Jugoslavija, tri muzike, tada sam bila trudna, pa nisam mogla da igram puno. Bila sam ograničena, nisam bila najsrećnija mlada jer mi ništa nije stajalo - rekla je Kaja svojevremeno povodom prvog venčanja.

Kajin drugi suprug, podsetimo, bio je košarkaš Uroš Duvnjak, dok je u treći brak ušla sa čuvenim muzičkim producentom Džuniorom Džekom. Trenutno se zabavlja sa fudbalerom Mateom Pavlovićem.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još

Komentari (1)

Kile

10.02.2021 14:08

Prvo za kriminalca zatim za sportistu pa onda za tamo neku nadrogiranu svetsku facu i ne ide jer ova jurila samo pare tu nema ljubav.Seljanka trebala da se uda za seljaka i da zive srecno do kraja zivota okruzene sa puno dece