Kaja Ostojić
Foto:Instagram printscreen
Kaja Ostojić

Foto:Instagram printscreen

Kaja Ostojić, Foto: Foto:Instagram printscreen

Pevačici Kaji Ostojić nimalo nije lako, s obzirom na to da ovih dana trpi pravu psihičku torturu zbog poruka nepristojne sadržine, koje dobijа od nepoznatog muškarca na društvenoj mreži Instagram.

Kako "Alo!" ekskluzivno saznaje, razlog ovog napada na Kaju je njena veza sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem i to baš zbog njegove nacionalnosti.

- U proteklo vreme nepoznati muškarac Kaju, njenu ćerku i saradnike svakodnevno degradira i vređa. Poruke stižu neprestano, a ona je već na ivici živaca - otkriva izvor blizak pevačici za "Alo!".

Ostojićeva se ranije susretala sa mnogim hejterima i njihovim komentarima na račun njenog fizičkog izgleda, posla, ranog majčinstva, stalnog menjanja partnera, ali ovo je prvi put da ju je neko napao zbog veze sa momkom iz Hrvatske.

Kaja Ostojić

Printscreen/Instagram

Kaja Ostojić, Foto: Printscreen/Instagram

- Neko očigledno još uvek ne može da prihvati i njegov i njen uspeh i skladan život koji vode u Francuskoj, pa je rešio da pokuša da ih poremeti. Iako Kaji nije svejedno i dodatno joj je teško što zna da ne može da stane na put nepoznatom čoveku, odlučila je da zatraži policijsku zaštitu - priča izvor za naš list, i dodaje da poruke uznemirujućeg sadržaja dobijaju i Kajina ćerka Nikolina i saradnici, što nam je pevačica potvrdila.

- Moje dete i ja trpimo okrutna vređanja na razne načine. Slučaj ću prijaviti policiji jer je u pitanju jedan čovek koji nas uporno teroriše... - rekla je Ostojićeva drhtavim glasom za "Alo!".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (1)

Nada

25.01.2021 09:16

Hoce li i nju proterati kao Miru Furlan ?