Kija Kockar
Youtube/Printscreen
Kija Kockar

Youtube/Printscreen

Kija Kockar, Foto: Youtube/Printscreen

 

Popularna pevačica Kija Kockar, koja se nalazi na američkoj turneji sa koleginicom Katarinom Živković, protekle nedelje se razbolela, a toliko joj je pozlilo da je završila u bolnici u Majamiju. 

"Sve je bilo u najboljem redu, a onda se požalila Katarini da se oseća loše. Mislila je da je reč samo o prehladi, da će mirovati da, dva i da će to proći. Međutim, u jednom trenutku joj je toliko pozlilo da je morala da traži pomoć lekara. Otišla je u ambulantu gde je primila infuziju, a lekari su konstatovali da joj je organizam pored prehlade, loše reagovao i na promenu klime. Nakon toga se Kija osećala bolje, ali prehladu danima nije mogla da izleči, zbog čega je morala da otkaže poslednje nastupe u okviru turneje." - ispričao je izvor blizak pevačici, koja je o bolesti pisala i na svom "Instagram" profilu, ali nije želela da otkriva da je situacija ozbiljnija i da je završila u bolnici.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Feb 2, 2020 at 12:22am PST

"Izvinjavam se svima za poslednje otkazane svirke, jer sam bolesna. Mislila sam da će mi biti bolje, ali nažalost nije, tako da neću raditi ni sledeće dve, već samo Kaća", poručila je Kija, koja se ovog vikenda vraća u Srbiju, gde će nastaviti brigu o zdravlju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Jan 26, 2020 at 11:29am PST

 

Komentari (3)

Sanja

14.02.2020 13:15

Ova vasa prica bi mozda pila vodu da Kija nakon otkazivanja ne kaci svako vece storije iz provoda. Tako da bolje pisite istinu a ne lazi da bi pravdali promasaj.

Cica

14.02.2020 13:36

Nek ostane tamo ...

Neko

14.02.2020 17:25

I toliko joj je bilo lose da je odmah sutradan izlazila po NY- a u NY ledeno i jos duva vetar. Vozila se otvorenim autobusom i izasla u kafic na svirku...