Lepa i Kija
Alo.rs
Lepa i Kija

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Njena novopečena koleginica, bivša zadrugarka i od skoro pevačica, Kristina Kija Kockar, napravila je na svom Instagramu malo i neumesnu šalu, na konto Lepinog problema.

Lepa Lukić

Foto: Youtube/printscreen

 Foto: Youtube/printscreen

Ona se kockala u jednom kazinu, slikala čipove, a uz fotografiju napisala:

- Buduća Lepa Lukić - napisala je Kija.

Kija Kockar

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

Da li smatrate da je ovo u redu?

Pročitajte još:

Komentari (4)

Ana

13.08.2020 13:27

Koga jos zanima misljenje jedne pevaljke u pokusaju.Lepa Lukic je za nju izmislila svet...

Elita

13.08.2020 14:56

Kija i Lepa imaju mnogo zajednickog: Rijaliti, Kocka, pevaju po vasarima, Lepa volela muskarce, Kija dok dosegne njene godine taman ce ih toliko nanizati... Ma ljudi dosta vise o pevacima, kriminalcima ... dajte malo da pricamo o akademicima, skolovanim ljudima, matematicarima... Groblje velikana nam se popunjava sa pevacima, glumcima a nikako da neko napise sta su doticni uradili za drzavu i narod a ne za svoj dzep!!!

branka met

13.08.2020 14:59

Kija treba dići spomenik Slobi i Luni, jer je zahvaljujući njihovoj ljubavi u rijelitiju dobila mogućnost da se pojavi na TV, a onda kako to nalaže scenario i ugovor za ulazak u Zadrugu, "pevanje" i jezičarenje po medijima o svemu i svačemu, a zapravo laprdanja neostvarene "javne ličnosti". Bljak!

papa

13.08.2020 17:07

Mala može samo da mašta o nekim stvarima sem pilota i stjuarta za nju niko nebi znao da nije ovog nakaradnog rijalitia. Što se pevanja tiče videćemo za 5 godina koja će se pesma upamtiti njena