Kija Kockar
YouTube/Printscreen

 

Kija Kockar

YouTube/Printscreen

Kija Kockar, Foto: YouTube/Printscreen

Kristina Kija Kockar bila je današnja gošća u emisiji Sanje Marinković ''Magazin In''. Ona je tom prilikom govorila o mnogim intrigantnim temama iz njenog privatnog života, a prvi put je priznala da je razmišljala da, ukoliko se ne uda drugi put, bude samohrana majka.

Kockareva je otkrila da je u tome podržava i njena majka Nadica, koja je takođe nju sama odgajala, budući da nisu živele sa Kijinim ocem Milošem.

 

Kija Kockar

E-stock

Kija Kockar, Foto: E-stock

- Ja sam imala tu podršku od porodice, jer nema ko da me osuđuje. Ja sam bila sigurna da ću ja do kraja života da budem u braku i da se nikad neću razvesti, međutim, neka kletva je bačena na moju porodicu, i sa tatine i sa mamine strane... Kod nas sve majke rađaju žene i sve su razvedene. Kod nas je to normalno i meni je majka dala potpunu podršku, ako mi se ne desi drugi brak, da samohrano gajim dete - otkrila je Kija u ''Magazinu In''.

Kija Kockar

YouTube/Printscreen

Kija Kockar, Foto: YouTube/Printscreen

 

Komentari (1)

branka met

15.03.2020 00:17

Da li je u pitanju kletva? Meni se čini da se radi o natcisoidnosti, egocentričnosti, pohlepi i samoživosti... Ja bi u tim godinama debelo razmislila o tome što radim i gde mi je mesto. Istina je, ipak, najlekovitija.