Kija Kockar
Printscreen/Instagram
Kija Kockar

Printscreen/Instagram

Kija Kockar, Foto: Printscreen/Instagram

Pevačice Kija Kockar i Slavica Ćukteraš snimiće duetsku pesmu. Slavici se dopadaju Kijine pesme i poželela je da sa njom ukrsti glas, tako da su se već dogovorile oko saradnje.

Naime, počele su češće da se čuju i da se druže, pa je Kija obećala Slavici da će joj naći momka.

Slavica Ćukteraš

Instagram

Slavica Ćukteraš, Foto: Instagram

- Uskoro bi trebalo da uđu u studio i snime pesmu, žene će biti oduševljene njihovim duetom. Nije čudno što su se njih dve povezale i planiraju duet, jer su vrlo sličnog temperamenta. Vole obe šale na svoj račun i za kratko vreme počele su baš dobro da se slažu. U jednom od ćaskanja Slavica se požalila Kiji da ne može da nađe srodnu dušu, pa joj je Kija obećala da će joj pomoći da nađe pravog muškarca, jer ima dosta slobodnih drugara! Kako joj je Kija rekla za Slavicu, od kad se razvela mnogi se raspitaju, tako da uopšte nije problem da joj nađe momka - priča izvor blizak pevačicama i dodaje:

Kija Kockar

Printscreen/Instagram

Kija Kockar, Foto: Printscreen/Instagram

- Slavica je tokom vanrednog stanja sve vreme bila u Šapcu, a sada kada se sve polako vraća u normalu, planira da dođe za Beograd kako bi se sve detaljno Kija i ona dogovorile oko pesme i spota. Kija joj je ponudila i prenoćište kod sebe, tako da su baš bliske postale. Ko zna, možda joj Kija nađe srodnu dušu, pa postanu i kume - kaže izvor.