Kristina Radenković
Foto: YouTube/printscreen
Kristina Radenković

Foto: YouTube/printscreen

Kristina Radenković, Foto: Foto: YouTube/printscreen

Voditeljka Kristina Radenković u intimnoj porodičnoj atmosferi proslavila je četvrti rođendan ćerkice Tare, koja je još od malih nogu postala prava Instagram senzacija. Naime, Tara obožava da se šminka, komentariše određene situacije, ali i pomaže mami u kuhinji. Sve ovo, Kristina beleži kamerom i deli sa pratiocima koji su oduševljeni humorom njene devojčice. Voditeljka popularnog kviza “Slagalica” i novog takmičarskog TV formata “Stigni me ako znaš” za “Alo!” iz kućne izolacije otkriva kako su proveli rođendan, koliko je Tari teško palo što ne proslavlja sa drugarima, ali i o trenutnoj situaciji u zemlji. Ona priznaje da njen suprug Nikola radi, dok ona kod kuće čuva sina Rogana i ćerku Taru.

Pre par dana ste ćerkici Tari proslavili 4. rođendan kod kuće. Kako je bilo?

- Bila je, što bi rekli, intimna atmosfera, ali bez obzira na nju, Tara se neizmerno radovala i poklonu i balonima i torti i pesmicama koje su drugari slali putem društvenih mreža.

Šta je tražila za rođendan?

- Tražila je kostim Elze, ali pošto nismo našli kakav smo hteli, dobila je jedan drugi poklon, koji je takođe sama odabrala.

Da li je ona svesna situacije u kojoj se nalazimo? Kako ste joj objasnili zbog čega ne može da slavi sa drugarima iz vrtića?

- Shvatila je da niko ne radi, da su svi kod kuće, da moraju da se peru ruke i da su svetom zavladale nevidljive bube koje ulaze ljudima u usta, te ih razbole… samo što sad Tara misli da se bube leče dezinfekcionim gelom za ruke…(smeh)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Jednom dok sam se još šminkala?Vidimo se večeras u @stignimeakoznas od 22h, RTS1? ??? . . . mua: @makeup_ceca ❤ #stignimeakoznas

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on Mar 20, 2020 at 1:10am PDT

Kako podnosite novonastalu situaciju i izolaciju?

- Osim što brinemo kako će se ova cela situacija odraziti na naš život, kao i na živote drugih, mi kao porodica, uživamo. Mnogo smo Nikola i ja bili zauzeti poslednjih meseci i nekako nam ova izolacija baš prija, prija nam što smo sami. Taman smo planirali da odemo na neki put, nas četvoro, ali eto, sudbina je odradila svoje...Pazi šta želiš.

Kako izgleda život sa dvoje male dece u kući, bez mogućnosti odlaska u park, igraonicu, na igralište...?

- Mi smo svi porodično kućni tipovi tako da ne patimo mnogo što ne možemo da zujimo kao pre. Imamo terasu, a ako poludimo, preselićemo se u vikendicu.

Kako izgleda jedan vaš dan u kućnoj izolaciji?

- Ustanemo, jedemo, pokušavamo da pratimo školu na RTS 3 i RTS planeta, pa mesimo, kuvamo, jedemo pa polegamo… I tako u krug.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on Mar 8, 2020 at 12:51am PST

Da li vas je ova izolacija zbližila sa ostalim članovima porodice ili vas pak razdvaja?

- Mi smo bliski pa smo bliski, izolacija nam je samo nadoknadila neko vreme koje smo Nikola i ja provodili na poslu.

Kako ste podelili obaveze oko dece i posla, sa suprugom?

- Imam apsolutno razumevanje svojih nadređenih jer imam malu bebu, te sam ja roditelj koji je s decom kod kuće.

Imate li strah, kako se borite protiv napetosti?

- Iskreno, osećam samo neizvesnost, ali strah ne osećam. Ne mogu da paničim jer bi me to samo blokiralo i opsedalo. Imam dve dušice kojima sam potrebna nasmejana i mirna. A na ostalo ne mogu da utičem.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on Feb 23, 2020 at 12:05pm PST

To nam je, što nam je!

Savet svim mamama sa decom koje rade od kuće ? Kako da organizuju posao i materinstvo tako da nijedno od ta dva ne trpi?

- Nemam savet zaista, znam da je teško s malom decom biti koncentrisan i dostupan onlajn. Ako mogu da organizuju neku pomoć tokom radnog vremena odlično, ako ne, to nam je - što nam je. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on Feb 18, 2020 at 10:12am PST