Lav Pajkić se rasplakao u emisiji uživo: "Ja ne volim da kažem da je ona izgubila tu bitku, ona je nju pobedila"

Bio je mnogo vezan za pokojnu Isidoru...

Lav Pajkić
Lav Pajkić, Foto: Printscreen/YouTube

Narodni poslanik Lav Pajkić prolazi kroz najteži životni period zbog smrti svoje majke, istaknute književnice Isidore Bjelice, koja je nedavno izgubila bitku s opakom bolešću protiv koje se borila čak osam godina. O tome koliko ga je majčina bolest promenila, iskreno je govorio Sanji Marinković.

Lav Pajkić
 Foto: Printscreen/YouTube

- Stvarno, kad se sve ovo završi, čovek mora da shvati da je zdravlje najbitnije i to je toliko opšte mesto postalo, ali... Isidora i ja smo bili dosta sličnog karaktera u našoj porodici, radni smo, karijera, juri... Mi smo bili fabrika porodice. Jednostavno, u takvim trenucima sve postane nebitno... Kao što uvek svi kažu, bolestan čovek ima samo jednu želju, to ne može da bude preciznije.

 Kako je istakao, najteže mu je bilo to što su mu ruke bile vezane - gledao je majku kako se bori, a nije mogao da učini ništa da joj pomogne da se izleči.

Veliki je problem sa bolestima, posebno su podle u smislu da bolest ponižava čoveka. Najveći ljudi u istoriji legnu u krevet zbog bolesti, kakvi god da su bili, kakve god da ih znamo, i to je nažalost jedna tužna istina... Ona se zaista držala maksimalno. Ja ne volim da kažem da je ona izgubila tu bitku, ona je nju pobedila. Doživela je Vilino punoletstvo, moje, tako da... - sa suzama u očima priznao je Lav, koji je rasplakao i voditeljku, ali i ostale goste.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi