MOLI SE SVAKI DAN! Lena Kovačević i dalje u bolnici: Pevačica progovorila o žrtvama korone!

Evo kako se oseća!

Lena  Kovačević, Marko Luis
Foto: Promo

Lena Kovačević i dalje je u bolnici, gde je hospitalizovana zbog upale pluća, a od simptoma je osećala jedino dvodnevnu malaksalost.

Pevačica se obratila javnosti putem Instagrama i tada, a i tri dana kasnije, pa je navela da se bolje oseća, ali da i dalje ostaje na bolničkom lečenju.

Lena Kovačević
Foto: Promo

- Hvala vam svima na brizi i divnim porukama. Duboko, duboko sam ganuta ljubavlju koja je pristigla sa svih strana. Hvala Bogu, sve je bolje nego što smo mislili po ulasku, do daljnjeg ovde - gde se osećam dobro, zahvalna do neba na pomoći koja se svima ukazuje sa velikom pažnjom i ljubavlju - napisala je Lena.

Lena Kovačević
 Foto: Printscreen/Instagram

- Teško je i pričati o žrtvi koju ovi ljudi podnose... Teško je spominjati poneki zvuk koji dođe sa sprata ispod... sa intenzivne nege. Čuvajte se i reagujte brzo - na prve simptome... Koliko sam do sada čula i shvatila, ta brza reakcija je kod ovog užasa toliko važna. U molitvi sa svima koji su ostali bez svojih dragih i onima koji vode bitku. Iz mraka da izađemo svi, uz Božju pomoć - dodala je ona na Instagramu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi