Lepa Lukić u potresnoj ispovesti otkrila detalje koji lede krv u žilama: Ščepao me je za vrat, uvukao u kola, i odveo u šumu da me ubije! (VIDEO)
alo.rs
Lepa Lukić
Lepa Lukić, Foto: Rajko Ristić/Alo.rs

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić imala je toliko uzbudljiv ljubavni život da joj malo falilo da zaseni i holivudsku divu Elizabet Tejlor! Lepa se udavala četiri puta, a najveći pečat na nju ostavio je prvi muž za kojeg se udala kada je imala 23 godine.

- Udala sam se veoma mlada za njega. Bila je to mladost-ludost. Sve vreme našeg braka bio je mnogo ljubomoran. Tu posesivnost nikako nije mogao da obuzda, a ja nipošto nisam htela da zbog njega ostavim ono što sam najviše volela pevanje - počinje priču Lepa.

Pravi pakao počeo je kada mu je zatražila razvod. Toma nije hteo da se rastanu i sedam godina ju je proganjao!

- Niti sam imala decu s njim, niti bilo šta zajedničko, ali punih sedam godina mi nije dao razvod braka. Kad god bi mu moji advokati rekli da potpiše papire za razvod, on bi plačući govorio: "Bolje da me ubijete nego da me razvedete od nje! Ja tu ženu volim." Volela sam i ja njega i nikad me nije udario, ali džaba mu sve kada je bio mnogo ljubomoran. Posle jednog ročišta sačekao me ispred ulaza u sud, uhvatio me za rame i rekao: "Gde si pošla? Misliš da možeš da se sakriješ od mene? Nikad nećeš imati drugog, stalno ću te pratiti!" I stvarno je tako bilo.

Pevačica se prisetila jedne večeri kada ju je Toma sačekao ispred zgrade, uvukao u automobil i pretio da će da je ubije.

- Spremila sam se za izlazak i pozvala taksi. Taman da uđem u automobil, on se pojavio, uhvatio me za vrat i pitao: "Gde si pošla?" Odgovorila sam mu: "Sad nigde." Platio je taksi i rekao vozaču da je sve u redu, da je došao po mene. Sve vreme je bio uporan da sazna gde sam se uputila, a ja sam mu odgovarala "kod prijateljice Dragice". "U jedan noću ideš kod Dragice?", upitao me. "Da, idem da prespavam kod nje", rekla sam mu. Izmislila sam Dragicu, nisam htela da mu priznam gde idem - priča Lepa i dodaje da tu nije bio kraj agoniji:

- Počeo je da me vuče za rukav. Rekla sam mu da prestane ili ću pozvati policiju. U tom trenutku je pukao i rekao: "Noćas ćemo da završimo oboje"! Rekla sam mu da završi, jer nisam mogla da podnesem da me sedam godina prati. Uvukao me je u kola. U toku vožnje sam pokušala da otvorim vrata i iskočim, ali je on jednom rukom držao volan, a drugom ručicu od mojih vrata da ne bih izašla. Rekao mi je da idemo u šumu na Košutnjak da završimo oboje! Hteo je da ubije i mene i sebe.

Lepa je u tom trenutku pokušala da glumi hladnokrvnost, rekavši mu da ga se uopšte ne plaši.

- Lagala sam, mnogo sam se bojala da mi ne oduzme život. Kada smo stigli u šumu, izašli smo iz automobila. Zavukao je ruku u unutrašnji džep jakne, vrisnula sam misleći da vadi pištolj. Izvadio je češalj i rekao: "Ne brini, ne plaši se, mnogo te volim, neću da te ubijem." Rasplakala sam se i pitala ga zašto me psihički maltretira. Nakon toga me je vratio do zgrade gde sam živela i nije me puštao da izađem. Rekao mi je: "Još malo ću da te maltretiram, samo da saznam gde si pošla." Posle nekog vremena je odlučio da me pusti kući i upozorio me da ću opet naleteti na njega ako ponovo noću budem izlazila.

- Dok sam držala koncert u tadašnjem Domu sindikata, videla sam Tomu kako se zajedno sa Jovankom kreće ka bini. Njih dvoje su u tom trenutku uveliko živeli zajedno. Popeo se na binu, a ja sam strepela da mi ne naudi, samo što se nisam srušila. Držao je ruke na leđima, pomislila sam da ima nož! Kada mi je prišao, zagrlio me, izvadio cveće i šapnuo mi: "Ne mogu ja tebe da ubijem, mnogo te volim"... Cveće mi je potom poklonila i Jovanka. Ispričao mi je da je Jovanki odmah na početku njihove veze rekao da može da bude ljubomorna na sve žene, ali ne i na mene. Nije joj dopuštao da mu zabrani da me viđa!

Posle sedam godina proganjanja Lepa i Toma su uspeli da se razvedu, ali ni taj dan nije mogao da prođe bez drame.

- Kada smo konačno u sudnici potpisali razvod, Toma je legao ispred sudije i rekao da su ga uništili što su ga razveli od mene. Zamolio je sudiju da me otprati do kuće i ja sam to dozvolila. Na rastanku mi je rekao: "Molim te, nemoj da menjaš moje prezime, neka ti ostane Lukić." Tako je i bilo, do danas ga nisam promenila - priča pevačica, koja se pre udaje prezivala Mušović. Toma se kasnije teško razboleo i amputirana mu je noga. Od supruge Jovanke je tražio da pozove Lepu da mu dođe u posetu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Nada

24.02.2021 15:21

I sta sada Lepa ? Pa tu tvoju biografiju znaju i vrabci na grani ! Senilna si !