Lepa Lukić
Printscreen
Lepa Lukić

Printscreen

Lepa Lukić, Foto: Printscreen

Otkako je proglašeno vanredno stanje u Srbiji, kao i zabrana starijim od 65 godina da napuštaju svoje domove, pevačica Lepa Lukić prolazi kroz pravu dramu!

Naime, budući da živi sama, Lukićeva je poslednjih dana u panici jer nema ko da joj donosi namirnice, a otkako se pre nekoliko godina našla na udaru lopova, pevačica se plaši da u svoj dom pusti volontere iz straha da je ne pokradu!

- U prvih nekoliko dana, Lepa se dobro držala. Komšije i kolege su joj donele neophodne životne namirnice, ali kada je gotovo potrošila zalihe, situacija se promenila. Pogotovo što Lepa spada u grupu ljudi koja ne može da izlazi iz kuće, a uz to je i prilično nepoverljiva prema ljudima koje ne poznaje dobro - priča naš izvor i objašnjava da Snežana Đurišić pomaže Lukićevoj koliko može, ali da to nije dovoljno.

Lepa Lukić

Nenad Vujanović/Alo!

Lepa Lukić , Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Lepa je uvek bila pozitivna, ali u ovim trenucima se slomila. Jednostavno je pukla jer je sama po ceo dan kod kuće i zna da zavisi od drugih. To ju je dotuklo i plakala je danima. Snežana Đurišić je često zove i nosi joj hranu i lekove i pomaže joj koliko može, ali to nije dovoljno. Kada su joj kolege i komšije predložile da pozove volontere koji bi umesto nje otišli u prodavnicu ili apoteku, Lepa je to odmah odbila - kaže naš izvor i objašnjava:

- U prvi mah nikome nije bilo jasno zašto nije pristala na tu vrstu pomoći, ali onda se požalila prijateljima da se plaši da pusti nepoznate ljude u kuću - kaže naš izvor i objašnjava da pevačica strahuje da će biti pokradena.

Lepa Lukić

Printscreen

Lepa Lukić, Foto: Printscreen

- Lepa ne želi da volonteri saznaju gde ona živi jer ne želi da bude na meti lopova. Sama je i bespomoćna i zbog toga misli da je laka meta. Dugo se plašila da će joj volonteri pokupiti svu ušteđevinu i malo zlata što joj je ostalo - kaže naš izvor i dodaje da su prijatelji i komšije uspele da ubede Lepu da popusti.

- Na kraju su joj nekako objasnili da volonteri pomažu ljudima poput nje i uspeli su da je ubede da ih pusti u stan. Međutim, Lepa je pristala pod uslovom da svaki put kraj nje bude neko od njenih komšija jer ne želi da bude sama u stanu kada joj dolaze volonteri - kaže naš izvor.

Komentari (2)

Smederevac

08.04.2020 13:15

Ober baba lazov....kocos u dusi...sramota,I'ma bratanca u Bgd.Umesto da ispadne laf I pocasti volontete on se.e...smrad.

Novosađanin

08.04.2020 14:07

Koje pare i zlato, možda neka crkavica. Prokockala sve. Da nije ne bi se vukla po rijalitima. Nego fali joj kocka i piće pa se sad uspandr*ala.