Maca Diskrecija
YouTube/Printscreen
Maca Diskrecija

YouTube/Printscreen

Maca Diskrecija, Foto: YouTube/Printscreen

Hapšenje Tijane Ajfon je podiglo sve svrpske medije na noge, ali i navelo da se mnoge strlete razotkriju nakon što je "pala" Ajfonka.

Maca Diskrecija bila je dugo cimerka sa pomenutom starletom, u rijalitiju "Parovi" , a godinama unazad demantuju kako se bave "najstarijim zanatom".

Odgovarajući na pitanja pratilaca na društvenim mrežama, Maci je stiglo i pitanje "kako se spasila da i nju ne uhapse u vikendici u Bijeljini".

- Ne posećujem kriminalce po šupama! Niti oni mene! Niti konzumiram narkotike! - poručila je u svom maniru Senada Nurkić, kako glasi građansko ime rijaliti zvezde, dok je pre nekoliko dana još jedanput demantovala da je ikada "uhvaćena na delu", kako su preneli pojedini mediji.

Maca Diskrecija

Printscreen/instagram

Maca Diskrecija, Foto: Printscreen/instagram

- Nikad me niko nije uhvatio na "delu" kako pišu mediji jer nisam glupa baš toliko za bilo šta u mom životu. Nit sam devojka koja posećuje hotele sa muškarcima, to zbog sebe ne bih radila. Jedno je navođenje na delo onih koji ne mogu da me imaju, pa napišu to. Opraštam, ali dokažite i nije problem. Demant do tada! Slike dajte! A smem i na poligraf jer sam uvek iskrena. Lep pozdrav!

 

Komentari (1)

Sasko

31.05.2020 20:42

Sve mise cini da su u prostituciji umesani i politicari,jer svi pricaju a drzava ne preduzima nista,a daje normalna drzava malo bi protresli ove starlete,jer zive u luksuzu ,odakle sve to,jel platile porez ,ali do zava nam je jadna ijos jadnija bice