ZAMALO DA IH PREGAZI PA PRETILA DECI? Majka dečaka koji je bio akter saobraćajke koju je izazvala Sandra Obradović iznela šokantne detalje

"Obraćala im se nasilnim tonom"....

Sandra Obradović napravila udes
, Foto: Ilustracija

Sandra Obradović izazvala saobraćajnu nezgodu i umalo zgazila četiri deteta na pešakom prelazu na Novom Beogradu, a sada se oglasila majka jednog od mališana.

Ona tvrdi da je Sandra velikom brzinom uletela u krivinu, te da je decu spasila sekunda.

- Moje dete je bilo učesnik te saobraćajne nesreće. Četvoro dece je bilo na pešačkom prelazu kada je auto velikom brzinom uleteo u krivinu i bezmalo, grubo rečeno, pokosio svu decu. Da nije bilo betonskih stubića koji se vide na početku snimka koji ste objavili, a u koje je auto udario i preusmerio pravac svog kretanja, deca bi bila mrtva. Sekunda ih je spasila. Deca su bila, a i dalje su izbezumljena, prestrašena i očekuju da neko stane u njihovu zaštitu - između ostalog je rekla. 

 - Kao roditelji čija deca žive u urbanom okruženju, jedna od prvih stvari kojima smo ih naučili je da gledaju u semafor i prelaze ulicu isključivo kada je zeleno svetlo. Tome valjda semafori i služe u čitavom svetu od kada su izmišljeni i pušteni u promet (u Londonu 1868). Već skoro dva veka roditelji širom sveta uče decu kako se prelazi ulica. A čemu bi trebalo da učimo decu u gradovima u Srbiji 2020? Opstanku u ljudskoj džungli gde pravo prvenstva imaju nasilnici i njihovi promoteri - zapitala se majka jednog mališana. 

Sandra Obradović
, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Majka jednog od mališana dalje tvrdi i da je Sandra pretila deci:

- U trenutku ovog nemilog saobraćajnog događaja deci je bilo upaljeno zeleno svetlo na semaforu a pomenutoj S. O. - CRVENO. Uletela je u krivinu velikom brzinom, skrenula ka deci koja su refleksivno poskočila korak unazad i popadala. Njen auto je najpre sravnio sa zemljom stubiće koji su bili tik uz dečije nožice i čiji su delovi poleteli ka deci. Nakon toga je auto S.O. promenio pravac ka parkiranim vozilima u koja se dotična konačno zakucala. Nakon svega toga je pretila deci koristeći se nasilnim govorom i tonom - dodala je ona. 

Povezane vesti

 • Korisnik: Jovan
  07/08/2020 - 17:06
  Sandra treba da odgovara kai mi svi građani dali je svesna šta je uradila ako nije ona nije normalna ko je ona da se tako ponaša ne daj bože da se desilo ikome išta !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi