Bora Drljača
Youtube/Printscreen
Bora Drljača

Youtube/Printscreen

Bora Drljača, Foto: Youtube/Printscreen

Naime, kada je imao samo dve godine, ustaše su mu ubile majku dok ga je držala u naručju, a očuvale su ga druge žene koje su u isto vreme imale decu. Pevač je pobegao iz Bosne, kao i mnogi tada, a pevačku karijeru gradio pored Lepe Lukić, Staniše Stošića, a bio je prisutan i kada je Toma Zdravković prvi put zapevao pred Silvanom Armenulić.

Bora Drljača

Alo!/ Rajko Ristić

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

- Rođen sam u Donjoj Suvaji, tamo kod Bihaća, preživeo sam rat, žena mi se ubila, imao sam pet operacija u poslednjih šest meseci, proglasili su me mrtvim, ma svega je bilo - ovako je započeo priču Bora, koji je kasnije otkrio i zbog čega je nezadovoljan životom, pa nastavio:

- Majka mi je poginula kada sam imao dve godine. Dok me je držala u naručju, ustaše su je ubile. Pogledajte film "Kozara", to vam je to. Bio sam ratno siroče, dojile su me druge majke. Ne znam šta znači majčinska ljubav, nemam slike majke, znam samo da je bila lepa. Očuvale su me babe od oca i od majke Marije - isto su se zvale, otac mi je bio u partizanima.

Bora Drljača

Pink

Foto: Pink

- Imao sam operaciju bubrega pre sedam godina. Pet puta sam operisan u poslednjih šest meseci, proglasili su me mrtvim. I, evo, živ sam, ali nisam zadovoljan životom, u duši sam nesrećan, ali sam pozitivnog duha. Priznaću, evo, totalno sam nezadovoljan. Imam dva sina, ali nemam unučadi, drugi sin se nije oženio, a evo mu 40 godina. Onolike sam zidine i kuće napravio, a čemu služe, kome ću da ih ostavim kada oni nemaju decu - zaključio je Drljača u emisiji "Glamur specijal".

"Jedna žena mi se ubila, druga umrla"

Prva Borina žena Verica, sa kojom ima dva sina, izvršila je samoubistvo kada se tabletama predozirala. Pevač ju je upoznao u svom selu, bili su komšije i tako se rodila ljubav. Pevač je ponovo posle oženio Radu iz Sombora, ali je i ona umrla.

- Prva pokojna žena umrla je pre 12 godina. Zvala se Verica, pevao sam joj pesme, bila je to velika ljubav. Popila je tablete i ubila se. Pala je u krizu kada je imala 50 godina, žene se ubijaju kad dođu u klimaks.

PROČITAJTE JOŠ: