MNOGE ŽENE LUDE ZA NJIM! Malo ko zna da je supruga Mašana Lekića poznata voditeljka koja izgleda brutalno! (FOTO)

Upoznali su se na neverovatan način!

Mašan
 Foto: Prva Tv

Voditelj i autor popularne emisije "Dosije" Mašan Lekić danas je u braku sa voditeljkom Mirom Lekić sa kojom ima ćerkicu Miu.

Mašan je bio ljubitelj noćnog života i veliki zavodnik na čiji šarm su pale mnoge žene, ali danas vodi potpuno drugačiji život. On je svoju suprugu koja je upoznao na nesvakidašnji način, pisao je svojevremeno jedan magazin.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mira Lekic (@miarima_) on

- Mira i ja upoznali smo se na vrlo zanimljiv način. Njena porodica iznajmila je naš porodični stan u Novom Sadu i tada mi je otac rekao da imamo nove stanare među kojima su dve jako lepe devojke - rekao je jednom prilikom Mašan.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mira Lekic (@miarima_) on

- Odmah sam odlučio da ja odem po novac za prvu kiriju, međutim, tada sam suprugu video samo na fotografiji koju mi je pokazala njena pokojna majka, i odmah sam pomislio da “mora da bude moja”. Naravno, tada nisam mogao ni da sanjam da ćemo se jednog dana zaista venčati i dobiti dete - otkrio je Mašan.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mira Lekic (@miarima_) on

Mašan je nakon venčanja odustao je od noćnog života i posvetio se supruzi i ćerki.

Njegova supruga danas radi na "Edu TV", a najverniji gledalac njene emisije je njena ćerkica Mia. Ćerka poznatih roditelja se takođe interesuje za njihovu profesiju i već sada pokazuje želju da jednog dana i ona bude novinar i voditelj. Voditelj je jednom prilikom otkrio i da bi voleo da uskoro postane otac još jednog deteta.

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi