Marina Visković
YouTube/printscreen
Marina Visković

YouTube/printscreen

Marina Visković, Foto: YouTube/printscreen

Pevačica je otkrila da je vrlo emotivna osoba i da često plače, ali da uz porodicu i poznate prijatelje sve lakše prebrodi.

Veruješ li i dalje u ljubav? Šta treba da ima muškarac da bi te osvojio?

- Verujem u ljubav, naravno, svi smo mi satkani od emocija. Mislim da partneri treba jedno iz drugog da izvuku najlepše stvari, da imaju iste poglede na budućnost, da su pre svega prijatelji, da postoji poverenje i, naravno, ljubav bez koje ništa nema smisla.

Da li si tip žene koji oprašta prevaru? Šta je ono što muškarcu ne prelaziš?

- Ne mogu to tako da definišem pošto postoje različiti scenariji, a ne volim da generalizujem. Svakako su za mene najgori oblici ponašanja nepoštovanje, laž i manipulacija.

Marina Visković

Alo! / Dejan Briza

Marina Visković, Foto: Alo! / Dejan Briza

Kada se osvrneš na prošlost, zbog čega se kaješ? Šta bi ovog puta uradila drugačije?

- Ne kajem se uopšte, uradila bih sve isto jer je u tom trenutku to za mene bilo najbolje i imalo je svoje razloge. Kako kažu, sve je onako kako treba da bude. Takođe, smatram da je lično iskustvo najbolja škola, a školarina je veoma skupa tako da gledate da ne "plaćate" više iste lekcije.

Pred kamerama deluješ kao jaka, izazovna i uspešna žena, kakva si kad se one ugase? Koji su ti najveći strahovi i šta te rasplače?

- Vrlo sam emotivna, u horoskopu sam Riba/Rak, možda je do toga. Često se rasplačem i kada su u pitanju tužne i lepe stvari.

Uvek si zgodna, kako održavaš liniju?

Marina Visković

Printscreen Instagram

Marina Visković, Foto: Printscreen Instagram

- Moram priznati da sam nabacila nekoliko kilograma i ovo je definitivno moja najveća kilaža. Opustila sam se po pitanju hrane i treninga, ali vratiću se ja brzo u formu koja mi odgovara.

Često snimaš oca koji ima simpatične komentare i oštre stavove, koliko si vezana za porodicu? Da li su i oni najveća podrška i za šta te kritikuju?

- Moj tata je veoma duhovit i čovek sa kojim mogu da pričam na svaku temu, vidim da se i mojim pratiocima dopada kada on filozofira na duhovit način, svakako da mi je porodica najveća podrška.

Veruješ li u estradna prijateljstva i da li si osetila ljubomoru i zavist koleginica na svojoj koži?

- Imam divna estradna prijateljstva i nikada nisam osetila te stvari jer ih ja ne posedujem u sebi. Uvek sam osetila podršku i dobru nameru.

Marina Visković

Screenshoot Youtube

Marina Visković, Foto: Screenshoot Youtube

Odmarala si na Maldivima, kako si se provela? Šta je ostavilo najjači utisak na tebe i da li je bilo udvarača?

- Već treći put idem na Maldive i to je za mene raj. Želela bih da jednom godišnje sebi priuštim takav odmor jer mi ta vrsta pasivnog odmora najviše prija. Niko mi se nije udvarao, to trenutno nije u mom fokusu, ostrvo je pusto i iz tog razloga mi je i najviše odgovaralo, da se odmorim.

Pročitajte još: