Elma Sinanović i Saša Popović
Alo/Instagram
Elma Sinanović i Saša Popović

Alo/Instagram

Foto: Alo/Instagram

Mladi umetnik smatra da je krajnje vreme da pokaže ono što zaista ume i da publici pruži, kako kaže, audio-vizualni "orgazam":

"U izolaciji su se rodile još neke bolesne ideje koje jedva čekam da podelim sa svetom. Čim ovo prođe nastavljamo. Ljudi koji me dugo prate zaslužuju da im se otvorim u tom smislu. Pesme su veoma lične i potpuno prikazuju moj unutrašnji svet…"

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Marko Dreznjak REVVO (@revvomusic) on May 23, 2018 at 7:50am PDT

Njegova karijera krenula je uzlaznom putanjom nakon što je uradio aranžman za pesmu "Seksi senorita" koju izvodi Milica Pavlović. Marko kaže da mu je to otvorilo vrata šou biznisa:

"Ljudima iz industrije, kako pevačima tako i kolegema producentima, dopao se moj rad. Tada je to bio novi pravac i nešto što kod nas niko još nije radio. Uvek sam u sve svoje pesme implementirao neki svetski zvuk jer to privatno slušam i volim. Nakon toga su usledile mnoge saradnje sa domaćim i nekim stranim pevačima. Neki od značajnijih imena su Milica Pavlović, Elma Sinanović, Teodora Džehverović, Sloba Radanović, Slavica Ćukteraš, Milena Ćeranić i mnogi drugi domaći izvođači, a od stranih bih izvojio, meni možda najznačajniju saradnju sa Antonis Remosom, jednom od najvećih grčkih zvezda. Imao sam tu čast da napišem pesmu za njega i to me je usmerilo da dalje stvaram i van granica naše zemlje."

Marko Drežnjak

Privatna arhiva

Marko Drežnjak, Foto: Privatna arhiva

"Mislim da ću izdati tri nove pesme od toga jednu baladu koja je posvećena mom pokojnom mužu i zvaće se "Zakletva". Druge dve pesme su brže, i mislim da su negde "uboli žicu" po onome što ja pevam, ali za sad je ta balada sigurna za ostale ćemo da vidimo", rekla je Elma ranije u intervjuu za naš portal, a sada je otkrila da su te pesme u pripremi i da joj u tome pomaže upravo Marko:

"Ćao dragi moji, pozdrav za sve čitaoce Alo portala, od mene i od mog Barija, i veliki pozdrav za mog dragog Marka Drežnjaka! Jedva čekam da se vidimo i da uradimo te tri nove pesme za koje smo se dogovorili!"

Podsetimo, Elma se vraća na muzičku scenu nakon tragičnog gubitka supruga i brojnih sudskih sporova sa direktorom "Granda" Sašom Popovićem.

Pevačica Slavica Ćukteraš takođe rado sarađuje sa mladim umetnikom jer, kako kaže, u njemu je prepoznala energiju sličnu njenoj:

"Veliki pozdrav za redakciju Alo-a i za sve verne čitaoce, i naravno najveći pozdrav za mog producenta Marka Drežnjaka pred kojim je svetla budućnost! Od njega ćete čuti u skorije vreme jako dobru muziku! Meni je drago što sam naletela na njega jer smo osetili da imamo sličnu eneriju i da sve što ubuduće budemo pravili će biti kvalitet! Ćao od Slavice!"

Drežnjak nam je otkrio i sa kojim imenima domaće scene bi voleo da napravi saradnju:

"Od naših pevača bih posebno izdvojio Anastasiju Ražnatović, mislim da je na dobrom putu da postane velika zvezda, izabrala je neki svoj pravac koji joj leži, a siguran sam da bi nam se senzibiliteti poklopili. Voleo bih i da snimimo neki duet u budućnosti." 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Marko Dreznjak REVVO (@revvomusic) on Mar 22, 2020 at 7:30am PDT

"Pored nje tu su i svi mladi talentovani umetnici kojih je sve više, poput Sare Jo, Ognjena, Hurricane, Senide… Sviđa mi se kojim putem je krenula muzika u Srbiji i sve više se fura svetski zvuk." 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Marko Dreznjak REVVO (@revvomusic) on Sep 27, 2019 at 2:54am PDT