Mašan Lekić sa izabranicom Kristinom
printscreen/instagram
Mašan Lekić i Kristina Nikolić

Privatna arhiva

Mašan Lekić i Kristina Nikolić, Foto: Privatna arhiva

Voditelj popualrne emisije "Dosije" Mašan Lekić pre dva dana dobio je drugo dete sa trinaest godina mlađom izabranicom Kristinom.

Mašan je rođenje ćerkice proslavio u najužem krugu, sa prijateljima i porodicom u njegovoj vikendici. 

Veče kada se Kristina porodila napisao je "Slavimo novi život" na svom Instagram profilu. 

Mašan ne krije koliko je zaljubljen u svoju devojku Kristinu, a jedan od dokaza jeste da je popularni voditelj pri kraju izgradnje kuće na Zaltiboru, jer je Kristinina želja bila da žive baš na našoj popularnoj planini. 

S tim da je Kristina iz Užica, sigurno je htela da nakon porođaja bude blizu svoje pordice, kako bi joj podizanje ćerkice bilo mnogo lakše. 

Lekić je i pre nego što je započeo vezu sa mlađom izabranicom svaki svoj slobodan trenutak provodio na Zlatiboru, pa u prilog tome izgradnja kuće nije iznenadila. 

Kako saznajemo, porođaj je protekao u najboljem redu, mama i ćerka su dobro, što u prilog govori i slika. 

Žena Mašana Lekića

Alo.rs

Žena Mašana Lekića, Foto: Alo.rs

Kristina je postala deo ekipe na projektima Mašana Lekića i dobila svoje mesto u njegovoj emisiji, saznaje ekipa portala Alo.rs.

Veseli tata sinoć je organizovao proslavu povodom novog člana porodice, a goste su zabavljali folker Nemanja Nikolić i Stevan Anđelković.

Porodica novopečena mame je presrećna zbog njenog izbora partnera, a kako za Alo.rs svedoči izvor , oni su u sjajnim odnosima, i veoma često provode vreme zajedno. 

Podsetimo, Mašan je u vezi sa sadašnjom izabranicom Kristinom uplovio nakon razvoda od prve supruge Mire Lekić. Iz braka sa Mirom, voditelj ima ćerku Miu, a Kristina i Mia su u fantastičnim odnosima. 

Svi oni koji pozanju Kristinu govore kako je izuzetno vredna, lepo vaspitana i kulturna devojka. 

Pročitajte još