Nada Topčagić
EON/Printscreen
Nada Topčagić

EON/Printscreen

Nada Topčagić, Foto: EON/Printscreen
Zorica Marković

printscreen/Youtube

Zorica Marković, Foto: printscreen/Youtube

- Zorica nije normalna ako je to izjavila. Stvarno ne mogu da verujem da je to rekla. Pa nisam ja sad pokazala si*e, nego pre skoro 40 godina. Tada sam bila mlada i lepa i imala sam šta da pokažem - kaže Nada Topčagić za „Alo!“.

Kaća Živković nije za scenu

Dok je Nada u emisiji „Amidži šou“ imala glavnu reč, zbog čega su ostali gosti jedva uspevali da dođu do izražaja, Kaća Živković je nekoliko puta prevrnula očima. To su primetili i gledaoci, koji su kasnije komentarisali na društvenim mrežama.

- Kaća je priča za sebe. Čudna je i tiha i nije za scenu. Ako misli da se bavi ovim poslom, mora da bude drčnija i glasnija. Imala bih dosta toga da kažem o njoj, ali neću - bila je misteriozna na kraju Nada Topčagić.

nada topčagić

Printscreen/Instagram

nada topčagić, Foto: Printscreen/Instagram
Suzana Mančić

Alo!/Marko Đoković

Suzana Mančić, Foto: Alo!/Marko Đoković

- Mnogo me je razočarala. Ako nije došla zbog mene i ako mi zamera to što sam objavila fotografiju, onda je trebalo da mi to kaže. Mada, ne znam zašto bi joj smetalo, kada je na toj fotografiji prelepa i prezgodna, bukvalno izgleda kao Barbika. Slikala se gola za „Plejboj“ kad je već bila matora i to joj je OK, a ovo nije. Ne razumem - pita se Nada i dodaje:

- Meni je tog dana kada je bio „Amidži šou“ umrla kuma Dragana, od korone. Bile smo mnogo vezane i sutra je njena sahrana. Ceo dan sam preplakala, ali nisam pozvala Ognjena da mu otkažem gostovanje - rekla je Nada za „Alo!“. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: