ŠTA BI BILO KAD BI BILO! Mili sastavio Vladu od članova žirija ZG, poredak urnebesan!

Interesantno!

Aleksandar Milić Mili
Aleksandar Milić Mili, Foto: ALO!/Nenad Vujanović

Muzički producent Aleksandaru Miliću Mili (51) dobio je nimalo lak zadatak - da od kolega iz žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" sastavi Vladu po svom izboru.

Saša Popović, Dragan Stojković Bosanac
Foto: Foto: Youtube/printscreen

Vrlo se brzo snašao i duhovito nam je objasnio kako bi on to "posložio".

Jelena Karleuša, Đorđe David
Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Popović je predsednik, sigurno! Stavio bih Bosanca za sport, a Anu Bekutu za građevinu. Đorđa bih stavio za rad i socijalna pitanja, on se u to najbolje razume. Pošto se Jelena sudi sa medijima, onda ona za informisanje - počeo je priču Mili.

Ana Bekuta, Snežana Đuriđić
Foto: alo!

- Snežana bi trebalo da bude ministar za inostrane poslove, ona je najfinija od svih nas, a na tu poziciju treba da dođe neko ko je stvarno fin i ko je diplomata. Viki bi bila prvi potpedsednik Vlade, koji zapravo ima moć, znači Viki rukovodi.. Ja bih bio spremačica, da pospremim (smeh) - rekao nam je muzički producent.

Viki Miljković
Foto: Instagram/printscreen

Kako je izostavio ono vrlo bitno, pitali smo Aleksandra kome bi od članova žirija poverio finansije.

- Mislim da mi nemamo kadar za finansije, to bi mogao neko od kandidata. Imao sam nekog malog iz Tuzle, predsednik nekog bankarskog društva. Nikome ne bih dao pare od ovih mojih, nisam siguran da bi dobro rukovodili - zaključio je Mili.

Podsetimo, početkom septebmbra, Mili je postao član žirija muzičkog takmičenja, a nalazi se na poziciji direktora muzičke produkcije Granda. U takmičenju Mili vodi grupu od 120 novih takmičara.

- Grand produkcija se konzistentno, već 20 godina, bavi muzikom sa neverovatnom predanošću i drago mi je što postajem deo kompanije. Do sada sam pratio sve ono čime su se bavili i na pojedinim projektima sarađivao sa Sašom Popovićem a sada se konačno ukazala prilika za punu saradnju i krećemo punom parom napred! - rekao je tada Mili dodajući da je zajednički cilj da se Grand produkcija podigne na jedan viši nivo.

Povezane vesti

 • Korisnik: Petar
  24/10/2020 - 20:03
  Pravi Vladu i sprdaj se , al' tamo odakle si "pobegao" !!!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi