Milica Todorović
YouTube/Printscreen
Milica Todorović

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Milica Todorović sinoć se iz rodnog Kruševca uživo uključila u emisiju "Amidži šou" i tom prilikom pomenula i svog bivšeg dečka, glumca Petra Strugara.

Milica već neko vreme boravi kod roditelja, a Ognjenu Amidžiću je u "lajv" uključenju otkrila kako provodi vreme.

Milica Todorović

Printscreen

 Foto: Printscreen

- Radimo svašta nešto, pre neki dan sam tati crtala obrve pošto kuka kako mu je koren oslabio… Išli smo na planinu, tata je kačio sliku na zid, pa su se mama i tata svađali da li treba duži ili kraći esker, sve sam ja to krišom snimila - ispričala je Milica.

- Ne mogu da ne primetim… Gde je tvoj momak Petar? - iznenadio ju je potom pitanjem Ognjen Amidžić.

- Moj momak Petar? Mislim da se sakrio dole negde, u snegu… Voli on to tako. Eto, čekam svaki dan kad će da iskoči - rekla je najpre Milica, a onda ipak progovorila o raskidu.

Milica Todorović, Petar Strugar

Screenshot Instagram

Foto: Screenshot Instagram

- Šalim se, naravno. Petar nije sa mnom, Petar je svojoj kući, malo smo se rastavili sad zbog ove izolacije, tako da… Videćemo šta će biti na dalje - iskrena je bila pevačica.

Milica je tokom uključenja pokazala i da kod kuće ima zalihe hrane i toalet papira, a da nema problem da pokaže kako zaista izgleda u opuštenom izdanju dokazala je i time što je navela da po svom domu šeta u bušnim papučama.

Milica Todorović

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

Podsećamo, da je Milica u kućnoj izolaciji kao i većina svojik kolega, te su im zbog toga svi nastupi otkazani do danjeg. Da li je finanskijska kriza pogodila i Milicu, presudite sami.