Milica Todorović
Printscreen/Instagram

 

Milica Todorović

YouTube/Printscreen

Milica Todorović, Foto: YouTube/Printscreen

Milica Todorović napravila je pravu pometnju kada se na Instagramu uključila uživo i pokazala kako provodi vreme u samoizolaciji sa svojom porodicom u Kruševcu. Pevačica je održala konferencijski lajv s kolegama, ali i sa svojom bakom.

Najpre se u Miličin lajv uključila Slavica Ćukteraš, a mnogi fanovi pevačice iznenadili su se kako izgledaju bez šminke. Todorovićeva se tada našalila na račun svog izgleda, rekavši da izgleda kao „pripravnik pčelarstva“. S druge strane, Ćukterašova prema svojim pratiocima nije bila toliko ljubazna, pa je, kad su prokomentarisali to što je nenašminkana, počela da se svađa s njima.

Milica Todorović

Printscreen/Instagram

Milica Todorović, Foto: Printscreen/Instagram

Posebnu pažnju izazvalo je uključenje Miličine bake, koja je samo nakratko popričala sa unukom. Pevačica joj je poručila da ne izlazi iz kuće i da kašlje u lakat ili maramicu, a potom prekinula vezu.

U međuvremenu, u njen lajv uključio se i Goran Čomor, i to iz kupatila. Voditelj se opuštao u kadi, a kada je shvatio da ga vide pevačicini pratioci, brzo je prekinuo poziv. Milica se zacenila od smeha. - Čomor mi se javio iz kade, ja ne verujem - rekla je ona brišući suze s lica.

Pozivu su se priključili i Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, kojima se Milica obradovala. - Zoka i Kemiš su retko duhoviti i prijatni ljudi - rekla je Milica.

Milica Todorović

Printscreen/Instagram

Milica Todorović, Foto: Printscreen/Instagram

Kada se Brunclikova uključila u njen lajv, pitala ju je da li je aplaudirala medicinskim radnicima. - Mi to ovde nemamo - rekla joj je mlada koleginica, a Zorica je počela da se smeje. - Nemate medicinske radnike? - pitala ju je ona i gotovo se zacenila od smeha, a onda je Milica objasnila da zapravo nije čula za taj potez sve dok joj Brunclikova nije objasnila.

Pred završetak lajva Todorovićeva je pozdravila svoje pratioce, a onda im poručila da se čuvaju i da ne izlaze na ulice.

Milica Todorović

Screenshot Youtube

Milica Todorović, Foto: Screenshot Youtube