Mina Kostić
Alo!/Rajko Ristić
Mina Kostić

Alo!/Rajko Ristić

Mina Kostić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Mina kaže da je od 90.000 dinara pomoći od države uspela samo da plati račune.

Mina Kostić

Alo/Rajko Ristić

Mina Kostić, Foto: Alo/Rajko Ristić

- Kada ne radim i nemam primanja, a moram da plaćam račune, ne mogu da se ne brinem. Samo mi je infostan 7.000 dinara. Ja nemam odakle da plaćam račune. Ovo mi se prvi put dešava u životu, bre, da ostanem bez para. Ja jesam kao samostalni umetnik dobila od države pomoć za tri meseca, ali, ljudi, pa šta je to 90.000 dinara - poručila je pevačica u intervjuu za Star.

- Svi polemišu o tome, kao da je to ne znam šta. Okej, hvala im, ali šta sad. Pa, nisam milione dobila, pa da mogu godinama da živim od tih para. Znam da ima ljudi koji stvarno žive na ivici egzistencije, ali teško je svima sada.

- Uzdam se u Boga i to je to. Imam primanja sa Jutjuba, pa sa tim parama pokrivam sve. Malo imam i novca od ranije koji sam sačuvala od nastupa, tako da sve to nekako racionalno raspoređujem i trošim. Meni i ćerki ne treba mnogo za hranu, ali računi me ubiše - dodala je Mina.

- Nećemo umreti od gladi, na kraju krajeva, ima hleba i vode. Koronu nisam preležala, ali se pridržavam nekih saveta, pa uzimam rakiju sa medom, iako ne pijem alkohol - završava Mina.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Marko

24.01.2021 14:05

Njoj treba više hiljada evra mesečno. Neka proda Iphone za 700 evra. Neka proda jedan auto. Neka proda jedan stan. Neka proda jednu vikendicu. Neka proda sve bunde i svu markiranu garderobu. Skupiće se tu za desetak godina skromnog života.