Edita Aradinović
Ataimages
Edita Aradinović

Ataimages

Foto: Ataimages

Sin žene koju je Edita tada navodno udarila oglasio se putem sve popularnije društvene mreže Tik-tok i optužio pevačicu da nije isplatila sumu o kojoj su se kasnije ipak dogovorili zato što je udarila u automobil njegove majke. 

Izvesni Milovan simulirao je video-poziv i razgovor sa Editom. Na snimku se vidi njena fotografija, a onda je opleo po njoj.

- Edita, je l’ me zoveš da mi kažeš da ćeš da platiš štetu koju si napravila mojoj mami kada si je udarila i pobegla, a koju do danas nisi platila? Video sam da si u medijima izjavljivala da ja tražim publicitet, ali OK, navikao sam da ste vi svi lažovi i manipulatori - rekao je Milovan u videu u kojem se direktno obraća Aradinovićevoj.

Edita Aradinović

Ataimages

Foto: Ataimages

Nakon toga je pustio deo razgovora sa Editom u kojem ona njemu govori:

- Sumnjam da si ti lik kojem treba publicitet - kaže ona. Nakon toga je snimak prekinut, a Milovan je otkrio da ga je pevačica zvala kada je izazvala udes jer je on već jednom objavio video na Tik-toku, a ona je molila da ga ukloni.

- Nije poenta da ti meni platiš štetu, već da sam ja tebe ispoštovao. Skinuo sam video zbog tebe, zbog tvog posla, a mogao sam da ostavim i da dobijam preglede kao što sam i počeo da dobijam. Ali ti onda meni kažeš da ćeš štetu da nadoknadiš i to ne uradiš, praviš se luda mesec i po. OK, sad gledaj kako ću ja da pravim sprdnju s tobom po Tik-toku - rekao je izvesni Milovan.

Iako zna o čemu se radi, Edita Aradinović nije bila voljna da govori za medije.

- Nemam pojma i ne zanima me - bilo je sve što je Edita želela da kaže. 

Pročitajte i:

Komentari (1)

bager

08.08.2020 09:00

To znaci da je ona vozila auto bez obaveznog osiguranja !