Baja Mali Knindža
prinstcreen/instagram
Baja Mali Knindža

Printscreen/instagram

Baja Mali Knindža, Foto: Printscreen/instagram

Pevač Baja Mali Knindža je tokom gostovanja ispričao svoju životnu priču, te je otkrio koliko se promenio tokom karijere ali i kako su nastale njegove pesme.

- Nisam svestan ni sada svoje popularnosti. Ne osećam se tako. Ja sam običan čovek iz komšiluka, zato me i vole. Nisam se nikad menjao. Ja sam bio roker i ostao roker u duši. Godine čine svoje, ali ja sam dečak u duši - rekao je pevač i istakao da se vrlo rado slika sa fanovima.

BONUS VIDEO: 

Baja je otkrio sa kim je sa estrade voleo da se druži.

- Voleo sam da se družim sa Borom Čorbom i Rođom Raičevićem. On je verovao u moj rad, čak sam mu i uradio pesmu. Igrali smo bilijar do besvesti. Nedostaju mi ta neka prošla vremena, sećam se svega. Ostalo mi je samo žao što nisam izdao knjigu. Ali nikad nije kasno - kaže on.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Мирко Пајчин (@bajamaliknindza_official)

NAJVIŠE PESAMA JE NASTALO TOKOM RATNOG STANJA

- Moja majka je bila izbeglica, jedna od mnogih koji su prelazili taj most i tražili spas u Srbiji. To sam opisao u svojim pesmama. Najviše mojih pesama nastalo je u ratno doba. Tada sam bio u finansijskom smislu najsiromašniji ali sam bio duhovno najjači! - rekao je Baja u emisiji "Glamur Specijal".

Pročitajte još