Didi Džej
Privatna arhiva
Didi Džej

Privatna arhiva

Didi Džej, Foto: Privatna arhiva

- Uvek sam verovala u Deda Mraza, a verujem i danas. Kada sam bila mala, moj Deda Mraz je bio moj otac. Ostavljao bi mi poklone i slatkiše ispred ulaznih vrata, a onda bi se skrivao. Danas je moj suprug zadužen za ispunjenje svih mojih želja, a ne samo novogodišnjih - kaže Didi.

Didi Džej

Privatna arhiva

Didi Džej, Foto: Privatna arhiva

Iako je svuda u svetu 2020. godinu obeležila pandemija koronavirusa, za Didi je ona bila, kako kaže, izvrsna.

Dijana i Dajana Rokvić

Privatna arhiva

Dijana i Dajana Rokvić, Foto: Privatna arhiva

- Za svoje godine dosta toga sam ostvarila. Imam idealan brak, dete, zavidnu karijeru... Ponosna sam na sve to, ali naravno, volela bih da ostvarim još bolje rezultate u Americi, i u čitavom svetu. To je moj san - kaže ona.

Didi je vratila svoju devojačku liniju samo par meseci nakon porođaja, a kako kaže, za poseban sjaj koji poseduje, zaslužna je upravo njena ćerkica Dajana.

- Iskreno, nemam u planu jer nemam vremena za to. Želim da se posvetim karijeri, ali ako se desi, bože moj.

Didi je poznata kao pevačica koja kupuje samo skupu garderobu, a na njenom garderoberu pozavidele bi joj čak i mnoge svetske zvezde.

U svom garderoberu, kako kaže, ima krpica u vrednosti desetak stanova. Ipak, ne kaje se što nije, umesto u tašne i cipele, investirala u nekretnine.

- Dosta ulažem u garderobu, ali se ne kajem, jer to je šou biznis, to je neophodno ukoliko želite da se izdvojite. Pogotovo u Americi gde ja gradim karijeru - kaže za „Alo!“ Didi. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (5)

Kosta

04.01.2021 08:23

Opet ova jadnica,plaće za kesom preskupih krpica. Jadnice,jedan Dorčolac je kese pune hrane, namerno ostavljao onima koje muči nemaština. Nikad se time nije hvalio,za razliku od tebe koja kukumavčiš ybog jedne kese. Džaba ti pun garderober kad si ti prazna. Kroz tebe promaja duva. Prema tebi je majka priroda bila nemilosrdna. Dorčolac je za tebe Mont Everest kad se govori o ljudskosti, empatiji i humanosti.

Beli

04.01.2021 09:48

Od tebe domacica nikad. Tesko onom ko te doveo u kucu!!!

lili

04.01.2021 11:40

Strašno! Ova x osoba mi više ide na živce. Nikada. se za nju nije čulo, dok se nije "dobro" udala, i krenula da se hvali svojim bogatstvom. Užas, toliko neukusno..i to godinsma čini, zapravo to joj je "zanimanje". Ne zna dve rečenice da sastavi, ružnjikava...džabe joj pare, to ne popravi...

Zemunac

04.01.2021 12:06

Pametno ulozeno 90.000 Din. Cestitam!!! Mogli bi i on koji ne pevaju da se ugledaju na doticnu!!!