Marina Tucaković
Rajko Ristić/Alo!

- Sa Cecom sam super i nas dve nismo imale nikakav problem. Ja ne mislim kao moj sin i rekla sam mu da takve stvari ne treba da radi. On je veliki dečko i treba da misli svojom glavom. Jednostavno, ne mogu ja da donosim odluke umesto njega - rekla je na početku razgovora za „Alo!“ Marina i dodala da se oduvek trudila da sa svojim saradnicima bude u korektnim odnosima.

Marina Tucaković

Screenshoot Youtube

 Foto: Screenshoot 

- Ne znam da li je Ceca zamerila mom sinu to što je rekao za nju, ne bi me začudilo da jeste. Inače sam sa svima u dobrim odnosima, nikoga ne vređam, niti imam potrebu da odgovorim kada mene neko uvredi - rekla je Marina i otkrila kako se u vreme pandemije snalazi za lekove koji su joj neophodni i koji su veoma skupi.

- Snalazim se normalno, niko mi ne pomaže. Čujem se sa ljudima sa estrade, ali mi niko materijalno ne izlazi u susret - iskrena je Marina. Kako kaže, ne zamera ni estradnjacima kojima je napisala mnoge hitove, a koji su prestali da joj se javljaju otkako se razbolela.

- Opraštam svima koji me ne zovu. Nikome ništa ne zameram. Sve je to ljudski i sve je to normalno - poručila je Tucakovićeva na kraju razgovora.

Marina Tucaković

Rajko Ristić/Alo!

Marina Tucaković, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Ja sam više između, pošto gledam sve te ratne huškače koji bi sad tako bespomoćno da se lustriraju, a mesto im je u Holandiji, u gradu iskupljenja. Merlin, Ceca… - napisao je Radulović. 

PROČITAJTE JOŠ: