SRPSKA TRANSRODNA PEVAČICA ELEKTRA ELIT PRIZNALA DA SE BAVI PROSTITUCIJOM! "Moja deca znaju da se je*em za 1.000 evra!" (FOTO/VIDEO)

Pevačica otkrila da su joj mušterije uglavnom oženjeni muškarci kojima ispunjava sve fantazije.

elektra
Elektra, Foto: YouTube/Printscreen

Elektra Elit, prva transrodna pevačica u našoj zemlji, koja pevačku karijeru gradi u Srbiji, a živi u Švajcarskoj, u našim medijima često je isticala kako je bogatstvo stekla baveći se privatnim biznisom. Međutim, na nacionalnoj televiziji u Cirihu, gde je prostitucija legalan vid zarade, otkrila je da se bavi najstarijim zanatom. 

Naime, Elektra je između ostalog ispričala kako se prostitucijom bavi već dugi niz godina, kako su njeni klijenti najčešće heteroseksualci, a nikako homoseksualci, te kako među mušterijama ima najviše zauzetih muškaraca, kojima ona za novac ispunjava sve fantazije.

Ovu priču je pevačica potvrdila i za Alo!, te objasnila da se najstarijim zanatom nikada nije i neće baviti u Srbiji.

- Ovde dolazim da uživam. Za lovu radim samo u Švajcarskoj, ali za to debelo plaćam porez. Tamo je to legalizovano i nemam problem da o tome pričam - rekla je ona za Alo! i dodala:

- Srbi jesu najbolji frajeri, ali sa njima ne stupam u poslovni odnos. Niti oni meni plaćaju za se*s, niti ja njima - kaže Elektra Elit i otkriva svoju cenu.

- Ja nisam jeftina ku*va kao ove druge što se je*u za 300-500 evra. Sat sa mnom košta 1.000 evra! Ja sam skupa! - ponosno ističe transrodna pevačica, i naglašava da ona nikada nije krila ni od svojih najbližih kojim se poslom bavi.

- Nemam čega da se stidim. Moja deca znaju šta radim, i ne osuđuju me. Imam sina i ćerku koji su ponosni na mene u svakom pogledu - kaže pevačica koja se pre 13 godina razvela od supruge i rešila da promeni pol, te postala žena. U tome je, kako kaže, njena prednost u odnosu na druge žene koje se bave istim poslom kao i ona.

- Transrodne osobe ne razmišljaju kao žene već kao muškarci. To znači da ako si ti moja mušterija i muškarac si, ti znaš šta želiš, a ja to mogu da ti pružim, jer sam i sama bila muškarac - naglašava ona.

- Mušterije imaju veće poštovanje prema meni nego prema svojoj ženi ili devojci, slobodniji su u intimnim odnosima. Imam i brze mušterije, koje dođu samo na pet ili deset minuta - kaže ona za Alo!. 

Elektra Elit napominje da je ni pandemija koronavirusa nije sprečila da zarađuje od svog tela, ali je biznis preusmerila na onlajn.

- Postoje četovi na kojima razmenjujem poruke sa korisnicima mojih usluga, a postoje i video-pozivi kao druga solucija. Kada bih rekla da je ovo vreme loše za moj posao, lagala bih. Naravno, pre izolacije je bilo puno bolje, ali se ne žalim ni sada - rekla je ona.

BONUS VIDEO

Povezane vesti

 • Korisnik: Borka
  04/12/2020 - 12:14
  Lepo, nema sta.A moraju li bas i deca da znaju? Sa Srbima ne saradjujes jer oni ne placaju seks.Ovde je to dzabe😂
 • Korisnik: šane
  03/12/2020 - 10:11
  kakva kakvoća! strasno jos i potvrdjuje decu...
 • Korisnik: M
  03/12/2020 - 09:10
  svakakvih luda ima,a još gore ove "muškarčine"što su spale na "ovo"???
 • Korisnik: Anchy
  03/12/2020 - 09:04
  Lep primer devojčicama kako da steknu ogromno bogatstvo "privatnim biznisom". Kuda ide ovaj svet???
 • Korisnik: Vlada
  03/12/2020 - 08:37
  Ma vazi. A kao niko iz Srbije nema tih para da ti plati? A ti jadan imun na srpske pare? Pre bi reko da se plasis da te ne uhapse na gajbi posto je kod nas prostitucija zakonom kaznjiva i zabranjena. Ali,snalazis se ti,ne sumnjam u to. Ne sumnjaj da te odredjene sluzbe i strukture danonocno prate. Kad tad ce da te nahvataju.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi