Ognjen Amidžić, Danijela Dimitrovska
Masanori Jošida/Alo!
Ognjen Amidžić, Danijela Dimitrovska

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

Bračni par Danijela i Ognjen Amidžić je osam godina u braku, a ljubav koja vlada između ovog popularnog para cveta kao i prvog dana kada su se upoznali. Kruna njihove ljubavi je sin Matija, kojem se trude da obezbede bezbrižno detinjstvo puno ljubavi. Danas popularni praznik Dan zaljubljenih ne slave formalno.

"Nismo euforični kada je Dan zaljubljenih u pitanju. Nismo slavili ništa posebno ni dok smo bili u vezi, pa ni sada kada smo u braku. Ne doživljavamo ga tako da bude izdvojeniji od ostalih dana", rekao je Ognjen.

"Nikada nismo obraćali pažnju na formu, nego na suštinu. A i nismo neki posebni romantici. Važno je kako parovi funkcionišu svakodnevno, a ne samo na Dan zaljubljenih", nadovezala se Danijela.

Pesma

Instagram

Foto: Instagram

"Ja ću ga večeras provesti krajnje romantično. Biću u Zadruzi", a odgovor je nasmejao Danijelu.

"Ja ću biti na koncertu. A provešćemo ga kao svaki drugu dan pre naših obaveza". U svom maniru, Ognjen otkriva kako iznenađuje suprugu.

"Jako sam romantičan. Danijela najviše voli kada je iznenadim tako što ostavim prljave stvari na stolu. Tada se najviše iznenadi. I onda se trudim da je, u znak ljubavi, stalno iznenađujem", rekao je voditelj, koji i za podgrevanje strasti u braku imao zanimljiv odgovor.

"Normalno da treba strasti podgrevati. Moja velika strast su špagete, pa ih često podgrevam u mikrotalasnoj peći, dok Danijela koristi rernu", rekao je, a ona se ubacuje: "Ja ih podgrevam na 250 stepeni. Znači na maksimalnoj temperaturi".

Pesma

Instagram

Foto: Instagram

Prema Ognjenovim rečima, mnogo je strasti u braku, a hrana je jedna od njih.

"A ako mislite na naše fizičke strasti, to je non-stop podgrejano", tvrdi Ognjen.

Kako mnogi misle da je ljubomora dobra za brak, te da je ona dokaz ljubavi, Danijela se sa tim ne slaže.

"Mi smo operisani od ljubomore", rekla je manekenka, a Ognjen se ubacuje: "Nisam operisan. Ja sam ljubomoran".

Na pitanje kako zavode jedno drugo, nastavili su u šaljivom tonu.

"Imam seksi veš spreman uvek za zavođenje u datim situacijama - kaže Ognjen, dok Danijela spretno izbegava odgovor:" Ja sam bila uvek stidljiva, tako da na ovo pitanje ne bih mogla da odgovorim".

Danijela i Ognjen Amidžić

E-Stock/I.Dobričić

Foto: E-Stock/I.Dobričić

Na pitanje da li bi u ovoj godini više voleli da dobiju ćerku ili sina, Danijela odgovara: "Nije baš da je lutrija, pa da nešto biramo. Ni kada sam bila trudna sa Matijom nismo mnogo o polu razmišljali". Za razliku od nje, Ognjen ima spremno i ime.

"Kako god, zvaće se Miša, bilo muško ili žensko. Miša je super ime", istakao je voditelj, ali se predlog ne dopada njegovoj supruzi.

"E vala neće. Matija je taj koji odlučuje koje će ime biti".

Kako su oboje poslovno angažovani, svaki trenutak koriste da otputuju sami.

"Najbolje je kada odemo zajedno negde, ali to je retko. Kada se pojavio gospodin Matija, ta putovanja su nam postala najlepša. Uvek možeš da izdvojiš malo vremena za sebe. Mi se trudimo kada iskrsne neka prilika ili malo prostora da nešto organizujemo koliko možemo", kaže Ognjen, a sa njim se slaže i Danijela, koja obožava putovanja.

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić

Instagram

Foto: Instagram