Marina, Darko
Screenshoot Instagram
Marina, Darko

Screenshoot Instagram

Marina, Darko, Foto: Screenshoot Instagram

Popularni pevač Darko Lazić u poslednjih nekoliko dana puni žutu štampu, ali ne zbog novih projekata i pesama, već zbog svog veoma burnog ljubavnog života.

Darko Lazić, Marina Gagić, Ana Sević

Masanori Jošida/Nenad Vujanović/

Foto: Masanori Jošida/Nenad Vujanović/

Darko je priznao da je u veoma lošim odnosima sa svojom bivšom suprugom Anom Sević, te je naveo da godinu dana nije video njihovu ćerku Lorenu, što je Ana oštro demantovala, ali tu drami nije kraj.

Pojavile su se spekulacije da se Darko razišao i od druge žene, tačnije verenice Marine Gagić, sa kojom ima sina Alekseja.

U prilog tome govori i činjenica da je Lazićeva verenica obrisala sve zajedničke fotografije sa njim sa svog Instagram profila.

Nakon svih priča da se rastala sa Darkom Lazićem Marina je otkrila zašto su fotografije nestale sa njenog profila.

Darko Lazić i Marina Gagić

Screenshoot Instagram

 Foto: Screenshoot Instagram

- Pa meni je nedavno hakovan Instagram profil i neko je obrisao sve naše zajedničke fotografije, pa sam ja morala da zaključavam posle profil. Eto, nisam znala da se zbog toga spekuliše da nismo zajedno, ali eto da stavimo tačku, zajedno smo - rekla je Marina.

Podsetimo, Darko je juče u "Premijeri - Vikend specijal" izjavio da ćerku Lorenu, koju je dobio sa Anom Sević nije video godinu dana, što je izazvalo pevačicu da iznese dokaze kako se Darko video sa Lorenom u julu, te time istakla da navodno ne govori istinu.