Marija i Marko Bulat
Facebook
Marija i Marko Bulat

Facebook

Marija i Marko Bulat, Foto: Facebook

Pre nego što se sastao sa staklorescem, pevač je skinuo policijsku traku s obaveštenjem da lokalu ne sme da se prilazi, a zatim je majstoru davao instrukcije šta i kako treba da se uradi, piše "Kurir".

Pošto je ispred lokala na Novom Beogradu i dalje bila velika količina razbijenog stakla, Bulat je više puta izlazio iz lokala i skupljao srču u džakove, koje je potom nosio do kontejnera. Za to vreme, kako se dalje navodi, radoznale komšije su gledale u pravcu lokala, ali niko nije prišao pevaču ili ga pitao u vezi incidenta.

- Kakve ja veze imam s tim? S njom pričajte o tome, ne sa mnom - drskim tonom je, kako prenosi pomenuti medij, odgovorio Marko Bulat, kada je od strane novinara upitan za komentar povodom privođenja supruge Marije.

On je zatim zaključao vrata salona i ubrzanim korakom otišao dalje.

Podsetimo, supruga Marka Bulata, Marija Bulat, uhapšena je 21. januara nakon što je policija upala u njen salon u Bloku 38. Prilikom upada policija je pronašla izvesnu količinu droge, dve vagice za precizno merenje i zaplenili su 2.000 evra i tri automobila.

Marija Bulat prethodno je nedelju dana provela u rijalitiju "Zadruga", a ovo nije prvi put da se našla u središtu afere sa drogom. Pre tri i po godine, tačnije u avgutu 2017, Marka Bulata i njegovu suprugu privela je policija u Crnoj Gori zbog posedovanja narkotika.

Marko Bulat i supruga

screenshot

Marko Bulat i supruga, Foto: screenshot

Pripadnici barske policije su tokom racije u baru na plaži "Tropski raj" u tašni Marije Bulat pronašli kokain i marihuanu. Bulatova supruga je tokom ispitivanja tvrdila da je droga njena i da je ona konzumira. Protiv nje je podneta prekršajna prijava jer je reč o manjoj količini narkotika, piše "Kurir".

Marko Bulat je tada takođe saslušan, a posle ispitivanja i priznanja njegove supruge da je droga njena i da je namenjena za ličnu upotrebu, pušten je iz policijskog pritvora.

Godinu dana ranije, popularni pevač i njegova supruga našli su se u centru skandala zbog dva grama kokaina. U velikoj akciji beogradske policije "Cunami", uperene protiv narko-dilera, privedena je Marija Bulat (tada Nikolić). Ona je kasnije sklopila dogovor sa Višim tužilaštvom u Beogradu. Priznala je, navodno, u zamenu za uslovnu zatvorsku kaznu, da je od dilera kupila dva grama kokaina, prenosi Blic.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: