Elena i Jugoslav Karić
Instagram/elena.karamankaric
Elena i Jugoslav Karić

Instagram/elena.karamankaric

Elena i Jugoslav Karić, Foto: Instagram/elena.karamankaric

Krajem prošle godine potvrđena je informacija, a to je da se popularni par definitivno razveo. Povod za to navodno je bila Elenina romansa s fotografom Dušanom Reljinom. I pre nego što su se zvanično rastali, kad je saznao da se njegova supruga zaljubila u drugog muškarca, Jugoslav je rešio da se iseli iz kuće na Kosmaju, te sada živi u stanu u centru Beograda, u blizini restorana koji su otvorili zajedno. Ali ne samuje, jer se navodno zaljubio u advokaticu, s kojom je od sredine prošle godine. Kako kažu upućeni izvori, njih dvoje se znaju odranije. 

Kako kaže sagovornik Kurira, blizak Kariću, Jugoslav i njegova nova partnerka se navodno odlično slažu, viđaju se svakodnevno, a planiraju i zajednički život uskoro. Ona često dolazi kod njega u stan, kao i on kod nje, zbog čega su odlučili da ne gube vreme na odlaske i dolaske, a pretpostavlja se da će ona preći u njegov stan u centru Beograda.

Elena Karić

Rajko Ristić/Alo!

Elena Karić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Karić i advokatica su navodno nekoliko puta viđeni u prestoničkim restoranima zajedno i delovali su vrlo blisko, a on ju je već upoznao sa svojim prijateljima. Njih dvoje su navodno bili zajedno i za novogodišnju noć, kad je izbio skandal. Naime, Jugoslav je ulazak u 2021. godinu proveo na tajnoj lokaciji, na nelegalno organizovanom dočeku, gde je bilo prisutno dosta ljudi. Uprkos merama zabrane okupljanja, on se to veče družio, nazdravljao i grlio s prijateljima, a sve vreme je sa njim navodno bila i advokatica. Na dočeku je goste zabavljao i Petar Mitić. Elena i Jugoslav su se venčali 2005. godine, a brak je okončan 2020.

- Par nije mogao da se izbori s razlikama i nesuglasicama, emocije su se ugasile, a njemu su sve više smetala Elenina česta putovanja i bliskost s fotografom Dušanom Reljinom. Ona je više posvećena prijateljima i Dušanu, s kojim putuje i gaji ista interesovanja kad je njen spiritualni život u pitanju - rekao je nedavno izvor blizak Karićima za medije.

Dizajnerka enterijera je u međuvremenu počela da živi s Dušanom, sa kojim uživa i putuje. Pokušali smo da stupimo u kontakt s Jugoslavom, ali je njegov broj telefona poznat našoj redakciji bio nedostupan.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: