Ljupka Stević incident plače povređena ruka Alo
Alo! / Masanori Jošida
Ljupka Stević incident plače povređena ruka Alo

Alo! / Masanori Jošida

Foto: Alo! / Masanori Jošida

U ekskluzivnoj ispovesti koju je pre dva dana dala za „Alo!“, Ljupka je otkrila da je Simić bio neveran, ne samo zakonitoj ženi s kojom ima četvoro dece, a koju je varao s njom, već je i nju varao sa drugim ženama. Uglavnom mlađim! 

Poput prave detektivke, Ljupka je ugradila prisluškivače u jedan od njegovih automobila i tako saznala da njen sada već bivši dečko ugovara seks akcije u njegovoj vikendici na Avali. Tada joj je pukao film i odlučila je da stvar preuzme u svoje ruke!

Srbljanovićeva: Svi smo mi Ljupka!

Spisateljica Biljana Srbljanović se pronašla u priči pevačice Ljupke Stević, pa joj je pružila podršku preko društvenih mreža. - Ko nikad nije bio Ljupka, da prvi baci kamen. Ja sam Ljupka - napisala je Biljana.

Filmska akcija koju je priredila na prakingu ispred zgrade, Ljupku je koštala mesec dana zabrane prilaska i komunikacije sa generalom Simićem, ali joj to uopšte nije teško palo.

ljupka stević

Foto: Printscreen/Twitter

Foto: Printscreen/Twitter

- Iskrena da budem, sad mi je svejedno! (smeh) Još uvek me nisu pozvali iz policijske stanice da potvrdimo meru zabrane prilaska, ali sigurna sam da će se to desiti u toku dana. Išla sam te večeri do automobila da uzmem torbicu u kojoj je bio novac koji sam zaradila na nastupima u Crnoj Gori, ali nije bilo ni torbice ni para. Nema veze, preživeću - kaže Ljupka i dodaje:

- S obzirom na to da ne smem da mu priđem, a svakako i ne bih nikad više u životu, možda će mi preko trećeg lica poslati stvari koje su ostale kod njega, kao i dokumenta, ali i novac. Za sve ostalo ćemo lako - rekla je Ljupka u svom stilu, ne želeći da dodatno daje na značaju spektaklu koji je priredila ne samo bivšem parteru, već i celoj Srbiji, koja je, ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, stala na njenu stranu. 

BONUS VIDEO:

Pročitajte još:

Komentari (3)

Kaja

19.09.2020 08:35

Jbt dal si normalna? On ima cetvoro dece, zasto si mislila da ce se razvesti zbog tebe?

Xyz

21.09.2020 01:21

@Kaja - Ma nemoj .... ima cetvoro dece! Pa ne razvodi se od dece nego od zene... nenormalni su on i zakonita supruga , sljam , mulj i sramota sta se sve naziva brakom... bolje da su se kao ljudi rastali nego ovako.....a za vasu informaciju on je sa "ljubavnicom " ziveo

Žika

20.09.2020 00:36

Luksuzni automobili (održavanje pevaljke da ne računam), pa ko to plaća? Jel mu to od plate???