Jellena Lalović
Alo.rs
Jellena Lalović

Alo.rs

Jellena Lalović, Foto: Alo.rs

Pop pevačica Jellena Lalović samo za čitaoce snimila je delić atmosfere iz svog doma na Novom Beogradu i prenela nam je delić svoje karantinske atmosfere.

Ona priznaje da joj je odmor dobro došao i da uživa da provodi vreme sa sinom Stefanom i mužem Komlenom koji su u momentu dok nam je ona snimala ovaj video bili u parku njihove zgrade, a mama je za to vreme kuvala ručak.

Jellena Lalović

Alo.rs

Jellena Lalović, Foto: Alo.rs

- Odmaram, ne nosim šminku i to mi jako prija. Koristim ovo vreme da se pozabavim kuhinjom, i to me opušta. Danas sam pravila pileću subu sa algama. Dovoljno smo snabdeveni, a ako se sve zatvori, pa šta ćemo, kao i ostali. Obično gledamo neki film. Sin i suprug su dvorištu, imamo dvorište zgrade, ali napolju su do policijskog časa. Treniram tako što se stepenicama spustim po nekoliko puta, to mi je dovoljan trening. Uvek ima malo nervoze, ali to brzo prođe. Mi smo nažalost svi navikli na ovakve situacije. Jedva čekamo more, ako ga ne bude, bili smo više puta na moru, pa jednu godinu možemo da preskočimo. Čitaocima Alo.rs portala poručujem želim da budu zdravi i da se čuvaju. A onima koji su se ne daj bože razboleli, da što pre ozdrave - rekla nam je Jellena iskreno.

Jellena Lalović

Alo.rs

Jellena Lalović, Foto: Alo.rs

 Kako izgleda stan u kome živi pevačica pogledajte u video-prilogu: