Nataša Bekvalac
Printskrin
Nataša Bekvalac

Printskrin

Nataša Bekvalac, Foto: Printskrin

Nataša Bekvalac organizovala je žurku povodom drugog rođendana ćerkice Katje, a kako „Alo!“ saznaje, nije štedela pare za svoju mezimicu te je za proslavu izdvojila preko pet hiljada evra.

Nata je želela da sve bude podređeno njenoj Katji i unajmila je najbolju igraonicu u Novom Sadu, veliki broj animatora, dve torte i razne slatke i slane đakonije. Osim toga, dala je novac i na skupocenu garderobu, ali i na narukvicu od belog zlata na kojoj je ispisano Katjino ime.
- Iako devojčica još uvek nema posebne želje za rođendan, Nataša je želela da taj dan bude poseban i potrudila se oko svakog detalja. Uz pomoć sestara, Tanje i Kristine, našla je najbolju i najveću igraonicu u Novom Sadu i napravila je pravu feštu. Pošto malena Katja obožava imitacije, Bekvalčeva je unajmila grupu animatora za njenu mezimicu koji su napravili potpuno novi program prilagođen Katji i njenim drugarima, a jedan od animatora je bio obučen u Katjinog omiljenog lika iz crtanog filma. Osim animatora, cela igraonica bila je ispunjena balonima raznih veličina i boja, a dečica su uživala u slatkišima i hrani - priča izvor blizak pevačici i dodaje da je Nata čak uskladila svoj i ćerkicin stajling.

Nataša Bekvalac

Printskrin

Nataša Bekvalac, Foto: Printskrin

- Nataša je nosila zeleno-belu kombinaciju, a Katju je obukla u zeleni duksić, pa su svi gosti komentarisali da su mama i ćerka uskladile odeću. Za slavljenicu je takođe napravljena i posebna torta na tri sprata, a svećicu je duvala zajedno sa mamom i sestrom Hanom. Iako je Nataša istakla da je zbog koncerta koji je održala prošlog meseca upala u finansijsku krizu, ona nije žalila da odvoji veliku svotu novca za ovu proslavu - otkriva izvor i dodaje:

Nataša Bekvalac

Printskrin

Nataša Bekvalac, Foto: Printskrin

- Kako bi zauvek pamtila drugi rođendan, koji je u svakom smislu poseban i za Natu, jer je ova godina krenula u najboljem mogućem pravcu, ona je Katji kupila i narukvicu od belog zlata na kojoj je ugravirano njeno ime. Kako se šuška, za celu proslavu je pukla oko 5.000 evra - završava izvor „Alo!“.

Nataša Bekvalac

Printskrin

Nataša Bekvalac, Foto: Printskrin

Slavlje je trajalo preko tri sata, a osim Katjinih drugara, na proslavi su bili i Natašini prijatelji, kao i članovi porodice.