Nataša i Bojana Rodić
Printscreen/ Instagram/Alo!
Nataša i Bojana Rodić

Printscreen/ Instagram/Alo!

Nataša i Bojana Rodić, Foto: Printscreen/ Instagram/Alo!

Sestre Rodić mesecima su u centru medijske pažnje zbog svojih uspeđnih veza. One svakodnevno izveštavaju svoje pratioce na društvenim mrežama o svakom svom koraku. Nataša Rodić danas je objavila snimak koji je privukao veliku pažnju.

Nataša Rodić

Instagram/printscreen

Nataša Rodić, Foto: Instagram/printscreen

Naime, Nataša je objavila Instagram stori sa ručka na koji je izvela svoju trudnu sestru Bojanu.

Nataša Rodić

Printscreen/Instagram

Nataša Rodić, Foto: Printscreen/Instagram

Ja i trudinica, vreme za ručak - napisala je Nataša.

Podsetimo, Bojana Rodić ostala je u drugom stanju sa svojim izabranikom, sinom pevačice Goce Božinovske, Mirkom Šijanom. Bogdana je postala snajka porodice Ražnatović, a za Natašu se mesecima spekulisalo da je u vezi sa sinom pevačice Zlate Petrović, Jovanom Pejićem. Goca Božinovska otkad je saznala da će postati baka nije krila sreću, pa je u nedavnom gostovanju u jednoj emisiji otkrila:

- Biću super baka, baba, babetina, kako god me budu zvali! Radujem se tome, iako mi Mirko nikad nije pomenuo brak i decu. Moj sin se mnogo smirio. Sedi kod kuće i posvećen je sebi i devojci. Videćemo da li je zreo za roditeljstvo tek kada se beba bude rodila. Ne mogu o tome da pričam, moj Mirko je za mene uvek moja beba. Planira se venčanje pre bebe, normalno. Nadam se da će situacija to dozvoliti. Biće i veridbe, ali nema nikakvih detalja, desiće se spontano - rekla je Goca tada.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

beba

08.02.2021 20:23

Bozinovska je prava prostakusa