Nataša Bekvalac
E-stock

 

Nataša Bekvalac

E-stock

Nataša Bekvalac, Foto: E-stock

Nataša Bekvalac (39), koja se tri puta udavala, kaže da joj je najbolji muž bio Ljuba Jovanović, otkriva da je eksperimentisala sa istim polom, priča da je zabrinuta za bezbednost ćerke Hane (13) te je otkrila još neke zanimljive činjenice o sebi.

- Hana malo zamenjuje teze kad kaže da sam stroga. Kod klinaca je sada aktuelno da deca ne moraju da pitaju mamu i tatu ni za šta i onda imaju super roditelje. Deca to povezuju sa slobodom, a ne sa brigom. Želim da je Hana srećna, ali kao samostalni roditelj veoma se brinem. Želim u svakom trenutku da znam gde je, s kim je i s kim komunicira! To nije zato što sam kontrol frik, već zato što hoću da je zaštitim, jer ima mnogo ludog sveta - počela je Bekvalčeva.

Hana kaže da je uhodiš.

- Ona to smatra uhođenjem, a ja zdravom kontrolom. Kada to ukapira, biće joj lepše u životu. Ima raznih ljudi, a ja sam dodatno opterećena kao javna ličnost, pa je samim tim i ona. Brinem za njenu bezbednost! Priznajem da je to moja najveća briga.

Nataša Bekvalac

E-Stock/Aleksandar Baclija

Nataša Bekvalac, Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Mesecima si okupirana koncertom, koji ćeš održati u petak u Areni. Koliko si imala slobodnog vremena za ćerke Hanu i Katju? Da li im nedostaje mama?

- Nije prošla noć, a da nisam prespavala u našem krevetu. Za odnos kakav imam sa ćerkama potreban je dobar temelj koji sam napravila, a ne da li ću sa njima provesti tri ili 18 sati. Imamo stabilan odnos pun ljubavi.

Ko ti najviše pomagao oko dece dok si bila na probama?

- Imam veliku pomoć svoje porodice, prvenstveno, ali i Jovane, devojke koja živi sa nama od kako se Katja rodila. Pre koncerta sam imala veliki razgovor sa svima njima. Rekla sam im da ulazim u ovu priču samo pod uslovom da nemam nikakvo opterećenje i da niko ne trpi, kako bih mogla da se posvetim koncertu. To je značilo manje vremena s njima, a više moje posvećenosti.

Nataša Bekvalac

E-stock

Nataša Bekvalac, Foto: E-stock

Mama i ćerka nikada nisu bile na tvojim koncertima. Imaš li veću tremu jer će njih dve biti u Areni?

To mi predstavlja dodatno opterećenje. Ne volim da me bliski ljudi prate na nastupima, izuzev sestara koje su u mom poslovnom timu, pa ih ne gledam na taj način. Prisustvo moje porodice mi povećava emociju, a meni veća od ove ne treba. Znam da za moje roditelje, decu i prijatelje ovo nije koncert, već emotivno veče.