Ana Nikolić
Foto:printscreen tv Pink
Ana Nikolić

Foto:printscreen tv Pink

Foto: Foto:printscreen tv Pink

Nakon povratka na scenu i hitovima koji su postali veoma popularni pevačica Ana Nikolić progovorila je o svojoj karijeri i životu u emisiji Ognjena Amidžića.

- Imala si veliki preokret, ugojila si se, povukla se, smršala, razvela se, vratila se na scenu jača nego ikada - rekao je Ognjen na početku.

- To nisam bila ja, ne znam o čemu pričaš. Ja sam kao u vremeplovu i sada sam se vratila ista kao što sam bila - rekla je Ana u šali.

Ana Nikolić

Promo

Foto: Promo

 - Koliko te je majčinstvo promenilo - pitao je Ognjen.

- Ne ja moram da na početku kažem da ovo nije neko lepo vreme i da pozdravim sve ljude koji nas sada čuvaju, rade svoj posao uprkos velikom riziku. Pozdravljam vojsku, policiju, kasirke, medicinske radnike i sve koji rade i koji su ostali hrabri u ovom periodu - rekla je Ana.

- Ovo kako se mi sada nosimo sa ovom situacijom pokazuje da mi nismo toliko posrnuli koliko je možda delovalo - rekla je Ana u svom izlaganju.

Ana Nikolić

Screenshot

Foto: Screenshot

- Što se tiče majčinstva, to si me pitao, stroga sam majka, iako možda ne deluje tako. To sam dobila još od moje majke, samo ja je vaspitavam i da ne bi bila razmažena, moram da budem stroga. Tako ćemo do puberteta, posle tata preuzima - rekla je Ana misleći na svoj bivšeg muža Stefana Đurića Rastu.

- U kakvim si odnosim sa Rastom - pitao je Ognjen.

- Mi imamo našu ćerku Taru, a mi smo u korektnim odnosima i posle razvoda. On je bio moj muž i mislim da smo od svega na kraju napravili najbolji mogući odnos - otkrila je Ana.