nada obrić i dejan
Privatna arhiva
nada obrić i dejan

Privatna arhiva

Nada Obrić i Dejan Nestorović, Foto: Privatna arhiva

Legendarna pevačica i borac za ljudska prava su tom prilikom podržali ideju Aleksandra Vučića za izgradnju autoputa Beograd –Sarajevo!

Naime, oni su bili gosti popularnog tok šou programa "Sa Tanjom na ti" koji se bavi muško ženskim odnosima, a boravak u Sarajevu su iskoristili da zabave gledaoce i poruče da će nova saobraćajnica još više zbližiti Beograđane i Sarajlije.  

- Ovaj kapitalni projekat bi znatno skratio putovanje građana s obe strane Drine. Stizali bi jedni kod drugih za minimum tri sata - rekla je Nada Obrić, koja je karijeru započela u staroj Jugoslaviji i za Beograd je vezuju veliki poslovni uspesi i lepe uspomene.

Sa njom se  složio i borac za ljudska prava Dejan Nestorović i podržao izgradnju nove deonice autoputa. 

- Vučiceva ideja je odlična u svakom pogledu! To svima omogućava veće šanse za posao i bezbroj drugih mogućnosti za ljude sa obe strane Drine. Najbolje je raditi autoput koji bi spajao Sarajevo sa Tuzlom sve do Srbije - rekao je Dejan Nestorović.

dejan i branka

Privatna arhiva

Branka Sovrlić i Dejan Nestorović, Foto: Privatna arhiva

Posle emisije, gosti su iskoristili priliku da prošetaju Baščaršijom i uživaju u bosanskim specijalitetima.

- Bili smo gosti u restoranu kod Nadine koleginice Branke Sovrlić, koja već godinama živi u Sarajevu. Za ovu priliku, Branka nam je lično pripremila čuvene urmašice u soku od limuna - otkrio nam je Dejan Nestorović. 

dejan i branka kod nade

Privatna arhiva

Ugostila ih Branka Sovrlić, Foto: Privatna arhiva

 

Komentari (2)

nedjo

08.11.2017 15:54

još uvek ne verujemo...

duhovito

09.11.2017 07:43

@nedjo - Neđo, mangupe! Priznajem nasmejao si me svojom replikom!