Neda Ukraden
Alo/Dejan Briza
Neda Ukraden

Alo/Dejan Briza

Neda Ukraden, Foto: Alo/Dejan Briza

Pevačica Neda Ukraden sve teže podnosi komentare da je zrela za penziju i da treba da se mane muzičkih takmičenja koja su rezervisana za mlade izvođače!

Naime, iako je pred nastup u finalu „Beovizije“ nekoliko puta naglasila da je „regionalna zvezda i da nema konkurenciju“ čini se da su je veoma naljutili negativni komentari na društvenim mrežama. Pevačicu su isprozivali da joj nije mesto na „Evrosongu“ i da će Srbiju bolje predstaviti mlade nade poput grupe „Hurrikane“ i Andrije Jo.

Hurricane

Printscreen

Hurricane, Foto: Printscreen

- Neda Ukraden je starija od „Evrosonga“. Teško mi je da izračunam koliko tačno ima godina - napisao je jedan tviteraš, dok je drugima zasmetala pevačicina odevna kombinacija, kao i perika, koju ne skida.

Da Neda donekle deli mišljenje tviteraša, bilo nam je jasno kada smo je pozvali za komentar. Ne samo da nije želela da razgovara o kritikama koje je tokom beovizijskog takmičenja dobila već nam je ljutio poručila da „nema vremena“ i spustila slušalicu.

S druge strane, devojke iz grupe „Hurrikane“ i Andrija Jo, koji su tokom trodnevnog beovizijskog takmičenja uživali status favorita, nisu krili uzbuđenje zbog uspeha koji su postigli.

Andrija Jo

Alo/Dejan Briza

Andrija Jo, Foto: Alo/Dejan Briza

- Vredno smo radile na tome da budemo što bolje i isplatilo se. Nema razloga za skromnost kada znamo da smo dale sve od sebe i da smo sve zaslužile. Nas tri smo takve da isključivo gledamo svoja posla, a ne tuđa. Svako od nas je imao pravo da se bori za sebe i da se takmiči - rekle su nam Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević iz grupe „Hurrikane“ i objasnile koliko im je tokom takmičenja značila podrška kolega.

- Uvek je bilo sujetnih ljudi, ne samo u javnom već u svakom drugom poslu. Naša sreća je što su nas mnogo starije i afirmisanije kolege podržale kad smo počele i što su nas podržale i tokom „Beovizije“. To zaista mnogo znači i velika je stvar kada dobijete potvrdu da ono što radite ide u dobrom pravcu - navele su one, a takav stav podržao je i mladi Andrija Jovanović.

- Nisam dobio mnogo negativnih komentara. Bilo je mnogo divnih ljudi koji su me tokom takmičenja bodrili i želeli da predstavljam Srbiju na „Evrosongu“. Oni mi nisu zamerili na koju sam stranu pogledao ili kako sam udahnuo dok sam igrao. „Beovizija“ mi je bila prvi javni nastup, nedavno sam počeo da se bavim pevanjem, tako da od mene tek možete da očekujete iznenađenja - zaključio je Andrija za „Alo!“.