Neda Ukraden
Printscreen/instagram

 

Neda Ukraden

Rajko Ristić/Alo

Neda Ukraden, Foto: Rajko Ristić/Alo

Posle brojnih poznatih političara, pevača i sportista koji su rešili da se skuće u novoizgrađenom, elitnom naselju u samom centru Beograda, tik do Save, odluku da kupi stan donela je i pevačica Neda Ukraden. Kako nam je ispričao izvor, ona je dugo želela nekretninu baš u Beogradu na vodi, a pre nekoliko meseci sebi je i ispunila veliku želju.

- Neda nije rasipnica, već neko ko uvek pametno investira zarađen novac. Osim velike porodične kućne poznato je da ima kuću i na moru, a imala je veliku želju da kupi i stan, i to baš u Beogradu na vodi. Mnogo joj se dopao taj kraj, blizina reke... Ma, sve, danima je samo o tome pričala! A i zna da je to sada najprofitabilnija, atraktivna lokacija, te da je nekretnina baš tu pun pogodak. Raspitala se, angažovala agenta za nekretnine i našla stan baš po svojoj meri - ispričao je izvor blizak Nedi i dodao da je posle potrage koja je trajala nekoliko nedelja pazarila stan, koji sada uveliko sređuje.

Neda Ukraden

Printscreen/instagram

Neda Ukraden, Foto: Printscreen/instagram

Pevačica se nije na sva zvona hvalila novom stavkom u svojoj imovinskoj karti, a oni koji provode vreme sa njom kažu da vreme sve češće provodi u novom stanu, koji uređuje baš po svojoj meri, a da nije pogrešila pri donošenju odluke govori i nestvaran pogled na Savu i Novi Beograd, koji je Neda podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Neda Ukraden

Rajko Ristić/Alo

Neda Ukraden, Foto: Rajko Ristić/Alo

Stanove u Beogradu na vodi kupili su brojni vipovci sa kojima će Neda, po svemu sudeći, biti u prilici da ispija kafu u komšiluku - među prvima je zarađeni novac rešila da investira Viki Miljković, koja je kupila čak tri stana. Kako se šuškalo, u jednom, onom najvećem, živeće sa porodicom, drugi će ustupiti bratu, dok će treći biti za izdavanje. U ovom kraju skućio se i Radiša Trajković Đani, a prema nekim pričama, folker je na kredit kupio još dva stana, za sinove. U jednoj od zgrada Beograda na vodi stan je kupila i teniserka Jelena Janković, a priča se da je baš ovde stan od šezdeset kvadrata kupila i folkerka Aleksandra Mladenović.

Neda Ukraden

Rajko Ristić/Alo

Neda Ukraden, Foto: Rajko Ristić/Alo

 

Komentari (1)

Mima

25.02.2020 13:20

Da li su sve estradne zvezde morale da kupe stan ili su bas zelele hihihi