Neda Ukraden
Screenshoot Prva
Neda Ukraden

Screenshoot Prva

Neda Ukraden, Foto: Screenshoot Prva

Pevačica Neda Ukraden otkako su uvede stroge mere samoizolacije, pogotovu za one preko 65 godina, izolovala se u svoj dom u elitnom delu Beograda.

Ona je otkrila da joj u ovim danima najviše nedostaju putovanja i druženje sa prijateljima, ali i da su ovakve mere neophodne da bismo ostali živi i zdravi.

Neda Ukraden

Alo/Dejan Briza

Neda Ukraden, Foto: Alo/Dejan Briza

"Jedanaesti dan sam samoinicijativno u izolaciji, dobro sam, ali sam otišla od svojih da ih zaštitim. Svi moraju da shvate da je ovo nužno zlo, da bi se preživelo. Ja ne razumem tu silnu zapitanost kako ću u izolaciji, pa kako moramo, da budemo solidarni, ne razumem ni cinizam, ovo nije vreme za pametovanje i kritikovanje ljudi, svaka čast za doktore, pogotovo za doktora Nestorovića, spasio je toliko ljudi. Ovo je zlo vreme iskušenja i tragedija, pogledajte i šta se Zagrebu desilo... Treba biti poslušan, odgovoran. Ja sam celog života putovala, družila se sa narodom, pa zamislite kako je meni, ali bolje to nego da budete priključeni na one cevčice, da budete zaraženi", rekla je Neda.

Pevačica je aktivna na društvenim mrežama, gde skoro svakodnevno objavi neki video iz samoizolacije, a često i zapeva. Tako je nedavno na terasi svog doma pružila podršku Italiji, zemlji čiji su građani najviše stradali od korona virusa. Ona je zapevala pesmu "Sole mio".

"Izađem na balkon, zapevam, da se tako obratim malo narodu. Da imam društvo, verovatno bi isto tako zapevali. Italijani doživljavaju tešku tragediju, uvek smo je povezivali sa nečim lepim, a sad je sve ružno i zato sam zapevala 'Sole mio', da ih podržim", istakla je pevačica.

Neda Ukraden

Screenshot Instagram

Neda Ukraden , Foto: Screenshot Instagram