Pevačice
Instagram/printscreen
Pevačice

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Poznate ličnosti iskoristile su neradan period zbog epidemije koronavirusa da napuste Srbiju i otputuju na letovanje. Pratili su dešavanja u vezi sa graničnim prelazima koja se menjaju iz dana u dan, pa su tako "hvatali" jedinstvenu priliku da je pređu i prepuste se letnjem uživanju, sa dozom rizika kako će i kada će se vratiti nazad. Iako su mnogi glumci i pevači navikli da odmor provode na crnogorskom primorju, ove sezone je to nemoguće zbog zatvorene granice, pa su bili prinuđeni da promene destinaciju.

Lepa Brena je sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem među prvima je koja je otputovala, i to u Monako. Pošto nemaju nameru još uvek da se vrate, oni tamo uživaju za sve pare.

Na istu destinaciju nedavno je stigla Dragana Mirković iz Beča sa svojom mužem Tonijem Bijelićem. Pošto im je otkazano putovanje u Majami i krstarenje po Karibima, folk zvezda odlučila se za Monte Karlo. Ona se tamo već videla sa Lepom Brenom i isćaskala, dok su njihovi muževi ovih dana “glavni” u centru grada.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Jul 10, 2020 at 2:23pm PDT

Sonja Vuksanović, bivša supruga Ace Lukasa, sa ćerkama Sofijom i Viktorijom uživa u Dubrovniku i koristi tropsku temperaturu za sunčanje i odmaranje na moru. Sonja užitak deli sa pratiocima na Instagramu objavljujući dnevno i po više slika. Na istoj lokaciji provodi se i Ivan Ivanović, koji je slobodne dane iskoristio na pravi način.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SONJA • VUKSANOVIC (@sf__fashion__style) on Jul 9, 2020 at 4:52am PDT

Goga Sekulić poslednja dva meseca provela je u Beogradu, sve do prošle nedelje dok sa sinom nije otputovala u Cirih kod supruga Uroša Domanovića. Oni su odande otišlu na odmor u Francusku, a potom će se zajedno vratiti u Švajcarsku. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Jul 9, 2020 at 9:25am PDT

Severina Kojić, koja živi na relaciji Beograd – Zagreb letnje dane provodi u Splitu. S obzirom na to da je u tom gradu uvek dočekana raširenih ruku, pevačica planira celo leto da provede na moru ukoliko se ne popravi poslovna situacija.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on Jun 26, 2020 at 3:45am PDT

Katarina Kaja Ostojić dve nedelje se provodila na krstarenju hrvatskim primorjem sa društvom. Ona se posle odmora vratila u Francusku, gde trenutno živi, pa svaki dan ističe kako joj nedostaje letovanje i kako će u avgustu ponoviti još jedan krug.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic) on Jul 4, 2020 at 11:22am PDT

 

Pročitajte i: