Stigla nova mašina... Nemanja Stevanović
Instagram
Stigla nova mašina... Nemanja Stevanović

Instagram

Stigla nova mašina... Nemanja Stevanović, Foto: Instagram

Pevač Nemanja Stevanović skrasio se pored lepe manekenke Jelene, sa kojom je dobio ćerkicu. Deluje da par uživa u ljubavi, a fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama neretko dobiju veliki broj lajkova i lepih komentara.

Jelena Stevanović godinama se bavila manekenstvom, ali je to nije sprečilo da završi fakultet, međutim zbog porodice kojoj se u potpunosti posvetla, karijeru je rešila da stavi u drugi plan. Uprkos činjenici da se bavila javnim poslom, sada se sa suprugom retko pojavljuje na dešavanjima na kojim su prisutni mediji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by JELENA STEVANOVIĆ (@jelenastevanovic90)

Nemanja je jednom prilikom ispričao da je Jelenu upoznao na jednom od svojih nastupa.

- Jelenu sam ‘snimio’ na jednom svom nastupu. Celo veče smo se gledali, a na kraju sam joj prišao. Bila je malo suzdržana jer sam poznat, ali samo se femkala - rekao je on.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by JELENA STEVANOVIĆ (@jelenastevanovic90)

 Jelena je pevaču podarila prelepu ćerkicu Mašu, sa kojom Nemanja ima divan odnos, a njihovi zajednički klipovi su i te kako popularni na internetu.

Pre poznanstva sa sadanjom suprugom Nemanja je bio u burnoj vezi sa Milenom Ćeranić.

Inače, mnogi komentarišu da su Milena i Jelena prilično drugačije, a Nemanja je u više navrata istakao da je pored supruge pronašao sreću.

Pročitatajte još