Aleksandra i Filip
Alo!/Nenad Vujanović

 

Aleksandra i Filip

Alo!/Nenad Vujanović

Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Mlada zvezda stidljivo je otkrila da je taj sudbonosni, prvi poljubac bio u njenom stanu, dok je njen suprug ispričao da joj je posle 10 dana zabavljanja poručio da će se njome oženiti. O raskošnom venčanju na kojem je prisustvovalo pola estrade mesecima je brujala Srbija, a Aleksandra i Filip danas su ponosni roditelji malenog Aleksandra, koji je osvojio srca čitave porodice.

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović

J.Ilić/Alo!

Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, Foto: J.Ilić/Alo!

- Čim sam upoznala Filipa, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on onaj pravi.

Sa druge strane, Živojinović je ispričao da je cela priča oko prvog poljupca simpatična jer je on bio bolestan, te se brinuo da i dragu ne zarazi.

- Ja sam tih dana bio bolestan, imao sam neku upalu grla i nisam uopšte hteo da je to veče poljubim da je ne bih razboleo. I mi se sada stalno smejemo na tu temu. Jer ona je inicirala da se poljubimo, a ja sam se femkao da je ne razbolim, tako da je čitava situacija bila veoma smešna i šeprtljasta. Prvi poljubac nije obećavao da će to biti neka velika ljubav, ali eto, desilo se - rekao je i otkrio šta je bilo presudno u donošenju odluke da sa Aleksandrom provede ostatak života.

- Od prvog dana smo bili jedan tim i funkcionisali smo kao jedna duša i jedno telo. Sve je bilo nekako prirodno i ja sam joj posle samo deset dana zabavljanja rekao: „Ja ću se tobom oženiti jednog dana“. Aleksandra je fenomenalan partner, veliki prijatelj, sjajna supruga i predivna majka. Vrlo je lepo proći sve ovo sa njom i put je bio jako lep sve do sada.

Aleksandra i Filip

Alo!/Nenad Vujanović

Aleksandra i Filip, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Bajkovito venčanje

PROČITAJTE JOŠ:

Na glamuroznoj svadbi od 900 zvanica mladenci Aleksandra i Filip “zaradili” su oko pola miliona evra i dobili pregršt vrednih poklona. Nevesta se za građansko venčanje i svadbeno slavlje u restoranu presvukla u drugu venčanicu, a za sam kraj žurke odabrala je neobičnu kreaciju sa resama. Sve je oduševio romantični prvi ples, a mladenci tokom čitavog veselja nisu skidali osmehe, već su do jutra slavili ljubav. Sala je bila dekorisana sa pregršt cveća i krisala, o bajkovitom slavlju pričalo se mesecima, a čini se da su gosti poneli samo lepe utiske sa ovog zavetovanja na večnu ljubav.

Krštenje Aleksandra Živojinovića

E-Stock Milos Rafailovic

Foto: E-Stock Milos Rafailovic

Aleksandar im je promenio živote

Aleksandra danas ističe da je rođenje sina Aleksandra, koji je na svet došao u martu prošle godine, promenilo njihove živote.

- Moj sin je postao ne samo glava kuće već šef naših života, najveća sreća i ljubav. Aleksandar nam je bukvalno centar sveta i jedino što može da nas pogodi. Otkako sam postala majka, dosta sam zrelija, pametnija, staloženija i mnogo emotivnija. Filip i ja planiramo još dece, volela bih devojčicu da mogu da joj pravim razne frizurice - s ponosom je rekla pevačica.

Ova mlada mama se vrlo brzo nakon porođaja vratila na muzičku scenu i sada uz dobru organizaciju uspeva da se posveti poslu i sinu. Ipak, najsrećnija je kada je kod kuće.

- Posebno uživam kada nas troje legnemo u krevet i Aleksandar zaspi sa nama, pa ga kasnije prebacimo u krevetac. Mnogo je mirna beba i svi kažu da je za primer. Međutim, dok je bio u stomaku, sve vreme me je šutirao - sa osmehom priča ova zvezda i dodaje da nije sigurna koliko će moći da bude stroga prema mezimcu:

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Drugarice koje imaju decu su mi pričale kako pokušavaju da budu stroge u određenim situacijama prema njima, ali ja ne mogu da zamislim da budem do kraja stroga. Kad mi se onako nasmeje i pogleda me, uvek se raznežim. Doduše, ja burnije reagujem od Filipa, on je dosta staloženiji, ali ćemo videti kako će to sve izgledati kako Aleksandar bude rastao.

Filip ističe da upravo maleni Aleksandar uvek nađe način da mami razvedri tmuran dan i loše raspoloženje

Krštenje Aleksandra Živojinovića

E-Stock Milos Rafailovic

 Foto: E-Stock Milos Rafailovic

- Nju uvek oraspoloži Aleksandar. U našem odnosu ništa se nije promenilo otkako je sin centar našeg sveta. Osim što je deo naše pažnje preusmeren na njega i meni je drago kada vidim da sam na drugom mestu, kada vidim koliko voli našeg sina, koliko mu je posvećena, i to je normalno. Veoma sam srećan. Aleksandra je divna žena, divna supruga, prijatelj, majka... Najsrećnija je kada je sa našim sinom i ja sam presrećan zbog toga - otkrio je ponosni otac na jednoj televiziji, a na ove reči Aleksandra se rasplakala pred kamerama.

Brena i Boba je obožavaju

Mladu zvezdu zavoleli su svi u porodici Živojinović, a Boba često ističe kako je Aleksandra njegova mezimica i da je voli kao rođenu ćerku.

- Da, to je istina, ali je obostrano jer to ne može da se odglumi. Mnogo volim Bobu, on je stvarno predivan. Često zato teram Filipa da ih zove sve da dođu kod nas, jer oni se plaše da nam ne smetaju, a ja mnogo volim kad smo svi na okupu - kaže Aleksandra.

U martu ove godine je održano krštenje naslednika Aleksandra u kripti hrama Svetog Save. Najuža rodbina je prisustvovala ovom činu, a ponosna mama je priznala da je sam čin preplakala.

Lepa Brena

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Foto: FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

- Jako emotivno sam doživela krštenje i bilo je emotivno. Plakala sam, nisam mogla da izdržim. Sin Aleksandar uopšte nije plakao, bio je mnogo dobar, odspavao je dvadeset minuta pre krštenja. Nismo želeli da rizikujemo slavlje zbog korone, odložićemo samo da prođe ovaj haos. Možda ćemo večeras da nazdravimo u krugu porodice. O poklonu koji smo poklonili Aleksandru ne bih pričala, neka to ostane tajna - istakla je Aleksandra Prijović.

Deluje da je novi član porodice svima centar sveta, a Aleksandra ne skriva koliko je ispunjava i usrećuje sama uloga majke, ali i supruge.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Zoka

05.07.2020 14:40

Kad se u tebe zatalambasa guska koja nosi zlatna jaja, bio bi neopevana budala kada je ne bi ozenio. Ona nosi zlatna jaja a ti si po zanimanju Bobin sin i Brenin posinak