Goca Tržan
Foto: Instagram/printscreen
Goca Tržan

Foto: Instagram/printscreen

Foto: Foto: Instagram/printscreen

Da je živ, Mario bi danas proslavio trideseti rođendan, a emotivnim statusom na društvenoj mreži Fejsbuk odlučila je da se oglasi majka Radomira Raše Novakovića - Zorica, koja je istakla kako nikada neće prežaliti ubijenog kuma. 

kum

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

- Da je sreće i pravde danas bi naš kum Mario Trtić slavio trideseti rođendan. Ljudi kada odlaze sa sobom ponesu svoj svet, ali oni koji ostaju, ostali su bez svog celog sveta. Nikada se neću pomiriti sa njegovim preranim odlaskom. Volimo te kumiću - napisala je Zorica Novaković. 

Podsetimo, Trtića ubio je Mitar Vuković, koji je zatim sebi presudio i to sve zbog navodnog duga Mariovog oca Nikole prema Vukoviću koji je iznosio 270.000 evra. Prethodno tog dana Mariova sestra prijavila je njegov nestanak. Kako je rekla policiji, Mario se oko 11 sati odvezao od kuće mopedom i nije se javljao na telefon pa se uplašila da mu se nešto loše dogodilo.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Goca Tržan (@gocatrzan)

- Kako da se oprostim od nekoga koga ne mogu da pustim?! Kako da pronađem Boga i smisao u svemu?! Volimo te Kume. Zauvek. Zauvek smo porodica. Neutešni smo. Nedostaješ - ovim rečima Goca Tržan i Raša Novaković oprostili su se od kuma pre dve godine.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još: