Anastasija Ražnatović
Printscreen/Instagram

Pevačica Anastasija Ražnatović već neko vreme unazad profesionalno se bavi muzikom i to joj ide odlično, jer pored neosporivog talenta ume da namiriše hit.

Njene objave na društvenim mrežama na meti su medija svaki dan, a ovoga puta sve nas je počastila jednom preslatkom slikom iz detinjstva.

Anastasija Ražnatović

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

Ražnatovićeva danas važi za pravu lepoticu, a još tada, davnih devedesetih, moglo se znati da će ovaj slatkiš izrasti u bombetinu!

PROČITAJTE JOŠ

Komentari (3)

Srdjan

02.12.2020 20:01

Njena majka nije i ne moze biti srpska ikona. Cije su to procene?

hallo

02.12.2020 22:43

Ona nije izrasla u lepoticu, već se izoperisla da bih izgledala ovako! Da je ostala ista nila bih prosečna ako ne i ispodprosecna devojka, ali posto se ima para i kad se ima para svaka je lepa i najruznije pace postaje lep labud. Sto se toce njenog oca, ona ga voli razumem, ali mislim da on druge nije voleo već je pokušavao da maltretira...

Sele

03.12.2020 06:51

Ranije bi bilo rece cerka Arkanova tj cerka ratnog zlocinca i zlocinca u svakom pogledu.Napisite nestovo brilijantnim studentkinjama koje rade preko studentske zadruge da bi zaradile za studije i poslij posla do kasno uce.Dosta sa peibisvijetim,nemoralom i bandomHYV