Zvezde Granda
YouTube/printscreen
Zvezde Granda

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Šest prelepih i talentovanih dama prošle su muzičko takmičenje "Zvezde Granda", a svaka od njih počela je nakon toga da gradi uspešnu karijeru.

Među prvima, sa izazovima estrade suočila se Rada Manojlović koja nije prošla prvu audiciju muzičkog nadmetanja. Predstavila se javnosti 2007. godine i je osvojila drugo mesto u "Zvezdama Granda", a njena popularnost je počela vrtoglavo da raste.

Rada Manojlović

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Milica Todorović zablistala je u drugoj sezoni muzičkog takmičenja. Sa četrnaest godina, pevačica je bila najmlađa učesnica i pobednica ovog takmičenja. U finalu je otpevala numere: „Prevari me“ i „Gore od ljubavi“, a osvojila je 26.000 glasova.

Milica Todorović

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

Katarinu Grujić publika je odmah zapazila i po stasu i po glasu, a od njenog izvođenja hita "Jedno đubre obično" za ovu šarmantnu crnku ništa nije bilo isto. Nakon što se predstavila publici 2012. godine, osvojila osmo mesto, mlada pevačica ne prestaje da niže uspehe.

Katarina Grujić

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

Milica Pavlović važi za jednu od najtraženijih pevačica koje su ponikle na sceni "Granda", osvojila je osmo mesto takmičeći se 2012. godine. Ova mlada dama od samog početka svoje karijere zadaje domaće zadatke i mlađim i starijim kolegama poslovnim potezima.

Milica Pavlović

Alo!/Nenad Vujanović

Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Andreana Čekić pevanjem počinje da se bavi 2003. godine, sa nepunih devetnaest godina. Nastupala je po gradskim klubovima, kafanama, diskotekama, splavovima. Popularnost stiče prijavljivanjem na takmičenju u muzičkom šou "Zvezde Granda", tokom pete sezone (2010 – 2011). Takmičenje završava na šestom mestu.

Andreana Čekić

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

Aleksandra Prijović glasom je osvojila scenu "Granda", a kasnije i šarmom srce pastorka Lepe Brene sa kojim je kasnije stupila u brak i dobila sina Aleksandra. Pevačica je je jedna od retkih takmičarki koja je uspela da se kotira na visoko treće mesto 2013. godine u muzičkom takmičenju.

Aleksandra Prijović

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

Od ponuđenih šest, izaberite onu koja je po vašem mišljenju "pun paket", omiljenu "Grandovu" graciju: