U POTRAGU ZA PEVAČEM UKLJUČENA POLICIJA, NE JAVLJA SE NA TELEFONE Oglasila se majka Darka Lazića, pa otkrila sve o njegovom nestanku, svi su šokirani ovim detaljima

Nikome nije jasno šta se dešava

Darko Lazić, bolnica, porodica
Darko Lazić, bolnica, porodica, Foto: Masanori Jošida, Vladimir Markov

Kako pišu domaći mediji, porodica i policija ne mogu, navodno, da dođu do Darka Lazića. Naime, od pevača ni traga ni glasa otkako je policija otkrila u gradu automobil iz 2015. godine koji je kupio bivšoj supruzi Ani Sević, a koji sada ima lažnu registraciju.

Policija, navodno, želi da obavi razgovor sa Darkom, ali on se, kako pišu domaći mediji, ne odaziva na pozive i telefon mu je nedostupan, iako je izuzetno aktivan na društvenim mrežama, a kako domaći mediji saznaju ne boravi ni u rodnom Brestaču.

Portal Pink.rs pokušao je da stupi u kontakt sa Darkom, ali nije bio dostupan ni na jedan broj poznat redakciji. Ipak, njegova majka Branka je dala izjavu upravo za nas.

- Ma to nije istina. On trenutno nije kući, otišao je kod Marine, ona je tamo u Pećincima kod njenih, uopšte ga nije ni tražila policija, ne znam o čemu se radi. A za auto sam čitala i ja, ne znam uopšte o čemu se radi, to je Ana trebalo da sredi ako je auto već na nju, pod njenim imenom, što ga ona nije sredila ako je to sve istina - rekla je Branka.

Pogledajte OVDE detalje o Darku Laziću i njegovom nestanku, policija pokreula istragu. 

Povezane vesti

 • Korisnik: VladimirR
  04/04/2021 - 01:58
  Da nije otišao da odrobija one silne kazne zbog nepoštovanja zakona o bezbednosti saobraćaja? Da iskoristi ovo vreme kovida dok posao apstinira.
 • Korisnik: Ne zna..
  03/04/2021 - 18:16
  ni on gde je...
 • Korisnik: Marko
  03/04/2021 - 17:01
  Zaglavio negde, tri dana ga roka...
 • Korisnik: ¨Nada
  03/04/2021 - 16:17
  Mali je teska muckara i prevarant a majka ga stiti . Sta ce on u Pecincima kada ga je Marina sutnula. Ima taj vec podebeli dosije ali uvek se izvlacio verovatno zahvaljujuci novcu - da vidimo sada sta ce biti
 • Korisnik: Miloš
  03/04/2021 - 15:29
  To mu nije prvi put da se sakrije.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi